Σούπερ Κική: «Άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο»
08:50 - 30/08/2022
Η Σούπερ Κική μοίρασε απαντήσεις μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Η
To άρθρο Σούπερ Κική: «Άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Super Κική: « Είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο»
Η Super Κική αποκάλυψε μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό...
Διαβάστε το στο ZouglaSuper Κική: « Είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο»
Η Super Κική: αποκάλυψε μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ότι προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες...
Διαβάστε το στο govastileto.grSuper Κική: «Άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο»
Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Super Κική μέσω instagram, όπως για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει.Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Super Κική μέσω instagram, όπως για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει.Συγκεκριμένα τόνισε: «Θέλω πολύ και δυστυχώς άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό. Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα το ξανακάνω». Όταν ρωτήθηκε αν είναι καλά ψυχολογικά τον τελευταίο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr