Αλεξανδρόπουλος: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Έλληνα χαφ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

21:18 - 29/08/2022

O Παναθηναϊκός και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής του νεαρού διεθνή χαφ Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου!

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξανδρόπουλος: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Πορτογαλίας και ανακοινώθηκε 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: «Ο φίλος μου ο Σπόραρ μου είπε να έρθω στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου από τον Παναθηναϊκού και ο Έλληνας αμυντικός μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη νέα του ομάδα. Ο Αλεξανδρόπουλος έδειξε ενθουσιασμένος για τη μετεγγραφή του και υποστήριξε ότι ο Σπόραρ του Παναθηναϊκού τον βοήθησε να αποφασίσει τη μετακόμισή του στην ομάδα της Πορτογαλίας. Οι ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: «Ο φίλος μου ο Σπόραρ μου είπε να έρθω στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλεξανδρόπουλος: «Ο Σπόραρ μου είπε για την Σπόρτινγκ»

Αλεξανδρόπουλος: «Ο Σπόραρ μου είπε για την Σπόρτινγκ» 29/08/2022 Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σπόρτινγκ, αποκάλυψε τι του ανέφερε ο Σπόραρ όταν τον ρώτησε για την πορτογαλική ομάδα ενώ ανέφερε ότι αποτελεί όνειρό του να παίξει στο Champions League. Aναλυτικά όσα είπε στο επίσημο κανάλι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας:  «Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ένας μεγάλος σύλλογος, το κατάλαβα από το πρώτο λεπτό που έφτασα εδώ. Μίλησα με πολλούς παίκτες στην Ελλάδα και κάποιους πρώην συναδέλφους που έπαιξαν εδώ και όλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» Είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Πού θα δείτε Μπάγερν - Παρί, Ίντερ - Λειψία και όλα τα ματς του Champions League

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/11) στο Gazzetta

3 τρόποι να βάλεις φρένο στις επώδυνες σκέψεις - Χωρίς να τις αρνηθείς ούτε να τις καταπιέσεις

Οι Μάτζικ «έσβησαν» την «44άρα» του Μπολ, εξαιρετικός Χαλιμπέρτον κόντρα στους Πέλικανς

Έφοδος της αστυνομίας σε κομμωτήριο στον Ασπρόπυργο που εκτός από κουρέματα παρείχε και ροζ υπηρεσίες (vid)

Ολυμπιακός: Ανοιχτό να προλάβει τη Στεάουα ο Εσε, έγινε ακόμα πιο δύσκολο για Κάρμο, Τσικίνιο και Ζέλσον