Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη» [βίντεο]

17:36 - 29/08/2022

Στην εκπομπή Studio 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της κρίσης λέγοντας: «Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη». Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογείται πόσο δύσκολα ήταν τα οικονομικά του την περίοδο της κρίσης. «Δεν ξέρω που ξοδεύω τα χρήματα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, η μόνη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη» [βίντεο]

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εξομολογήθηκε πόσο δύσκολα ήταν τα οικονομικά του την περίοδο της κρίσης. O Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της φετινής σεζόν στο “Στούντιο 4” και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση που έχει με το χρήμα. «Είμαι σκορπιοχέρης. Ότι και να περάσει από εδώ, ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη»

O Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Στούντιο 4», καθώς ήταν ο πρώτος καλεσμένος για την φετινή σεζόν.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη»

O Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της φετινής σεζόν στο “Στούντιο 4”. Ο ηθοποιός μίλησε To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη»

O Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τη φετινή σεζόν. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το μεγάλο κύκλο του «Στην Υγειά μας» που έκλεισε και το στόχο που ήθελε να πετύχει με αυτήν την εκπομπή. «Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή κι […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Είπα είσαι ξεφτίλας ρε φίλε να μην έχεις να βάλεις βενζίνη…

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά και για ποιο λόγο ολοκληρώθηκε το «Στην υγειά μας» που ξεκίνησε από την ΕΡΤ, πέρασε από τον Alpha και κατέληξε στον ΣΚΑΪ.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Ταμπού: «Μη διανοηθείς να μιλήσεις στην αστυνόμο, θα βρεις τα παιδιά σου νεκρά»

Με διπλό sold out ξεκίνησαν ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Λιβάνης, με Special Guest τη Μαλού

Ηλίας Γκρέκος: Σαρώνει με τις εμφανίσεις του στο θρυλικό «Caravan»

Grand Hotel: «Ανιψιά μου είναι, κόρη της αδερφής μου» Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος έχει σκοπό να τους χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις

«Αρχελάου 5»: Ο Ματθαίος και η Κέλλυ διακόπτουν σχέσεις – Οι περιλήψεις από τα 5 επόμενα επεισόδια