Το συγκλονιστικό «γράμμα» του π. Βησσαρίωνα στην αδικοχαμένη κόρη του Γωγώ-Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του

21:02 - 28/08/2022

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Βησσαρίωνα Καντούνη 14 μήνες μετά το χαμό της πρωτότοκης θυγατέρας του η οποία έσβησε από γαστρικό σοκ που υπέστη κατόπιν χειρουργικής επέμβασης δακτυλίου στο στομάχι. Το συγκλονιστικό "γράμμα" του πατέρα Βησσαρίωνα στην αδικοχαμένη 14χρονη κόρη του Γωγώ. Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός «Ευλογημένο εκείνο το σχολικό απουσιολόγιο, καταραμένο τούτο του γονιού. Τετρακόσιες είκοσι τρεις απουσίες ψυχή μου, τόσες πολλές καρδιά μου, τόσες ανατολίτισσα μου, τόσες και όχι εκούσιες. Σου παραφύλαξε καρτέρι ο θάνατος των σωμάτων". "Θες να σου πω για τα αδερφάκια σου; Αλλάξαμε σπίτι. Η μικρή δεν ξαναπήγε στο δωμάτιο σας. Τα αγόρια είναι σιωπηλά. Είχες και ένα σκυλάκι έφυγε μετά μια ε

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο π. Βησσαρίωνας: Το γράμμα του στην αδικοχαμένη κόρη του Γωγώ

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Βησσαρίωνα Καντούνη 14 μήνες μετά το χαμό της πρωτότοκης θυγατέρας του η οποία έσβησε από γαστρικό σοκ που υπέστη κατόπιν χειρουργικής επέμβασης δακτυλίου στο στομάχι. «Δεν χρημάτισα ποτέ απουσιολόγος στο σχολείο. Κάποιοι θυμάμαι έδιναν μάχες για να το κρατήσουν και να σημειώνουν απουσίες. Ευλογημένο εκείνο το σχολικό απουσιολόγιο , καταραμένο […] Το άρθρο Συγκλονίζει ο π. Βησσαρίωνας: Το γράμμα του στην αδικοχαμένη κόρη του Γωγώ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ραγίζει καρδιές το γράμμα του π. Βησσαρίωνα στην αδικοχαμένη κόρη του Γωγώ – «Θες να σου πω για τα αδερφάκια σου;»

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Βησσαρίωνα Καντούνη 14 μήνες μετά το χαμό της πρωτότοκης θυγατέρας του η οποία έσβησε από γαστρικό σοκ που υπέστη κατόπιν χειρουργικής επέμβασης δακτυλίου στο στομάχι.Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Βησσαρίωνα Καντούνη 14 μήνες μετά το χαμό της πρωτότοκης θυγατέρας του η οποία έσβησε από γαστρικό σοκ που υπέστη κατόπιν χειρουργικής επέμβασης δακτυλίου στο στομάχι.«Ευλογημένο εκείνο το σχολικό απουσιολόγιο, καταραμένο τούτο του γονιού. Τετρακόσιες είκοσι τρεις απουσίες ψυχή μου, τόσες πολλές καρδιά μου, τόσες ανατολίτισσα μου, τόσες και όχι εκούσιες. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ραγίζει καρδιές «γράμμα» του π. Βησσαρίωνα από την Κατούνα στην αδικοχαμένη κόρη του Γωγώ

Το συγκλονιστικό “γράμμα” του πατέρα Βησσαρίωνα από την Κατούνα στην αδικοχαμένη 14χρονη κόρη του Γωγώ....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ραγίζει καρδιές «γράμμα» του π. Βησσαρίωνα από την Κατούνα στην αδικοχαμένη κόρη του Γωγώ

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)