Ο Γιώργος Σουξές εξομολογείται για το σοβαρό ατύχημα που είχε – «Κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι»

20:32 - 28/08/2022

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν και πόσο […] The post Ο Γιώργος Σουξές εξομολογείται για το σοβαρό ατύχημα που είχε – «Κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σουξές: Είχα ένα σοβαρό ατύχημα και κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι

«Έμεινα αρκετό καιρό στο νοσοκομείο με σίδερα που προεξείχαν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Σουξές: «Κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι»

Ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», σε μία συνέντευξή του, μίλησε για ένα σοβαρό ατύχημα που είχε κατά το παρελθόν, ενώ σχολίασε το πόσο τον ταλαιπώρησε.Ο ηθοποιός μίλησε στην On Time και απαντώντας στην ερώτηση αν πέρασε δύσκολα στη ζωή του σχολίασε: «Ναι, πριν από χρόνια, είχα ένα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»