Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου θα είναι στο Παρίσι»

17:16 - 28/08/2022

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο OPEN SPORT, όπου μίλησε για την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου. Η δις χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο τελευταίος αγώνας της καριέρας της θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Για το ιστορικό ... Περισσότερα To άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου θα είναι στο Παρίσι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου θα είναι στο Παρίσι»

Λίγες μέρες μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο OPEN SPORT, To άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου θα είναι στο Παρίσι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άγιος Νεκτάριος: Οι τελευταίες ώρες της επίγειας ζωής του στο Αρεταίειο

Άγιος Νεκτάριος: Στον 2ο όροφο του Αρεταίειου νοσοκομείου επί της Βασιλίσης Σοφίας στην Αθήνα βρίσκεται ο θάλαμος όπου νοσηλεύτηκε για 2 μήνες περίπου και στις 8 Νοεμβρίου του 1920 εκοιμήθη ο Άγιος Νεκτάριος. Το άρθρο Άγιος Νεκτάριος: Οι τελευταίες ώρες της επίγειας ζωής του στο Αρεταίειο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Νίκος Ρωμανός - Ποιος είναι ο 31χρονος που συνδέεται με τη γιάφκα των Αμπελοκήπων

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πως το νέο ρωσικό πλήγμα στην Ουκρανία μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα για την Ελλάδα

Χρήσιμες συμβουλές για το στέγνωμα των ρούχων τον χειμώνα

Φιλέτα σολομού γλασαρισμένα με καστανή ζάχαρη μέλι και μουστάρδα

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας υπάρχουν τα περισσότερα πωλητήρια σπιτιών

Η διαγραφή Σαμαρά και το «στοίχημα» της πολιτικής σταθερότητας - Θα επιχειρήσει να ρίξει την κυβέρνηση;