Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου θα είναι στο Παρίσι»
17:16 - 28/08/2022
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο OPEN SPORT, όπου μίλησε για την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου. Η δις χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο τελευταίος αγώνας της καριέρας της θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Για το ιστορικό ... Περισσότερα
To άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου θα είναι στο Παρίσι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου θα είναι στο Παρίσι»
Λίγες μέρες μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο OPEN SPORT,
To άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου θα είναι στο Παρίσι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆγιος Νεκτάριος: Οι τελευταίες ώρες της επίγειας ζωής του στο Αρεταίειο
Άγιος Νεκτάριος: Στον 2ο όροφο του Αρεταίειου νοσοκομείου επί της Βασιλίσης Σοφίας στην Αθήνα βρίσκεται ο θάλαμος όπου νοσηλεύτηκε για 2 μήνες περίπου και στις 8 Νοεμβρίου του 1920 εκοιμήθη ο Άγιος Νεκτάριος.
Το άρθρο Άγιος Νεκτάριος: Οι τελευταίες ώρες της επίγειας ζωής του στο Αρεταίειο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr