Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου»
09:22 - 28/08/2022
Η Άντζελα Γκερέκου, σε συνέντευξη που δίνει στην Realnews και τη Νίκη Κώτσου, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σημασία της οικογένειας […]
The post Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου»
Η Άντζελα Γκερέκου μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο
Διαβάστε το στο in.grΆντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου»
Στη σημασία αλλά και σε όσα έμαθε από τον Τόλη Βοσκόπουλο κατά τη διάρκεια της κοινής
To άρθρο Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκινεί η Άντζελα Γκερέκου: Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου
Η Άντζελα Γκερέκου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον αείμνηστο ερμηνευτή, Τόλη Βοσκόπουλο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΆντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου»
«Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε λίγες γραμμές να χωρέσει κανείς σε λόγια το μέγεθος του Τόλη»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr