Σάια ΛαΜπέφ: Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, είχα ένα όπλο στο τραπέζι

22:04 - 27/08/2022

Για μια δύσκολη περίοδο της ζωής του κατά την οποία είχε αυτοκτονικές σκέψεις λόγω νομικών εμπλοκών αλλά και αποτυχιών στην καριέρα του μίλησε ο ηθοποιός, Σάια ΛαΜπεφ (Shia LaBeouf). Ο 36χρονος ηθοποιός αντιμετώπισε σειρά νομικών προβλημάτων τα τελευταία χρόνια αφού ενεπλάκη σε τροχαία δυστυχήματα, ένα συναισθηματικό ξέσπασμα σε παράσταση του Μπρόντγουεϊ και μια καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική επίθεση που κατατέθηκε από την πρώην σύντροφό του, FKA twigs. Ο LaBeouf απολύθηκε επίσης από την ταινία «Don’t Worry Darling» της σκηνοθέτιδας Olivia Wilde. «Κανείς δεν ήθελε να μου μιλήσει, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου. Ο διευθυντής δεν μου τηλεφωνούσε. Ο μάνατζε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ live: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης – Το ανακοίνωσε σε συνεργάτες του

«Φρούριο» το Άμστερνταμ μετά τα επεισόδια σε βάρος Ισραηλινών οπαδών – Αυξημένες μέτρα υπό τον φόβο έξαρσης του αντισημητισμού

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ live: Τέλος στην υποψηφιότητα Κασσελάκη – Ανεξαρτητοποιούνται τρεις βουλευτές

«Δεν υπάρχουν ελπίδες» για την 41χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στην Πάτρα