Βέφα Αλεξιάδου: «Παρόλο που είμαι 89 ετών κι αύριο μπορεί να πεθάνω, κάνω ακόμα σχέδια και δουλεύω»
21:52 - 27/08/2022
Σε μια εξομολόγηση για τη ζωή της πέρασε η Βέφα Αλεξιάδου στο Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη. Όνειρα κάνετε; Πάντοτε! […]
The post Βέφα Αλεξιάδου: «Παρόλο που είμαι 89 ετών κι αύριο μπορεί να πεθάνω, κάνω ακόμα σχέδια και δουλεύω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βέφα Αλεξιάδου: «Παρόλο που είμαι 89 κι αύριο μπορεί να πεθάνω, ακόμα κάνω ακόμα σχέδια»
Η γνωστή μαγείρισσα δήλωσε πως μέχρι να φύγει από τη ζωή, δεν θα πάψει να ονειρεύεται για το μέλλον
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒέφα Αλεξιάδου: Παρόλο που είμαι 89 ετών δεν σκέφτομαι το θάνατο, κάνω ακόμα σχέδια
Η τηλεμαγείρισσα που αγαπήσαμε όλοι, η Βέφα Αλεξιάδου, μίλησε στο «Τηλέραμα», προβαίνοντας σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση.Η τηλεμαγείρισσα που αγαπήσαμε όλοι, η Βέφα Αλεξιάδου, μίλησε στο «Τηλέραμα», προβαίνοντας σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση.Αφού αναφέρθηκε στις κόρες της που έφυγαν από τη ζωή, η Βέφα Αλεξιάδου ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη αν κάνει όνειρα. Η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε τα εξής: «Πάντοτε! Παρόλο που είμαι 89 ετών κι αύριο μπορεί να πεθάνω, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒέφα Αλεξιάδου: «Παρόλο που είμαι 89 χρονών δεν σκέφτομαι το θάνατο, κάνω ακόμα σχέδια»
Βέφα Αλεξιάδου: «Παρόλο που είμαι 89 χρονών δεν σκέφτομαι το θάνατο, κάνω ακόμα σχέδια» Η τηλεμαγείρισσα που αγαπήσαμε όλοι, η Βέφα Αλεξιάδου, μίλησε στο «Τηλέραμα», προβαίνοντας σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση. Αφού αναφέρθηκε στις κόρες της που έφυγαν από τη ζωή, η Βέφα Αλεξιάδου ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη αν κάνει όνειρα. Η Βέφα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr