Χρύσπα: Γιατί αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας;
14:14 - 27/08/2022
Ήταν καλοκαίρι του 2004 όταν η Ελλάδα χόρευε στον ρυθµό του τραγουδιού της Χρύσπας «Μου κάνει πλάκα ο Θεός». ∆εκαοκτώ χρόνια µετά, […]
The post Χρύσπα: Γιατί αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρύσπα: Για αυτό αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας
“Το είχα βάλει πείσµα να το κάνω, γι’ αυτό και αποτραβήχτηκα λίγο” ανέφερε η Χρύσπα. Η Χρύσπα μίλησε στην Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου για τη μεγάλη επιτυχία και το λόγο που είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν καλοκαίρι του 2004 όταν η Ελλάδα χόρευε στον ρυθµό του τραγουδιού της Χρύσπας «Μου κάνει ... Περισσότερα
To άρθρο Χρύσπα: Για αυτό αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧρύσπα: Ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας
Η Χρύσπα ετοιµάζεται να ξανασυστηθεί στο κοινό της μετά από αρκετό καιρό. Πρόσφατα σε συνέντευξή της σε γνωστή εφημερίδα δήλωσε: «Ανοιξε ο κλάδος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧρύσπα: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας
Ήταν καλοκαίρι του 2004 όταν η Ελλάδα χόρευε στον ρυθμό του τραγουδιού της Χρύσπας «Μου κάνει
To άρθρο Χρύσπα: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr