Γιώργος Σουξές: Η μάχη με την κατάθλιψη και η κρίση πανικού στις Άγριες Μέλισσες

09:42 - 27/08/2022

Ο Γιώργος Σουξές δίνει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα ON Time και την Σίσσυ Μενεγάτου και μεταξύ άλλων […] The post Γιώργος Σουξές: Η μάχη με την κατάθλιψη και η κρίση πανικού στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σουξές: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και την κρίση πανικού στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για τη μάχη του με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε:...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Σουξές: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και την κρίση πανικού στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για τη μάχη του με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε:  «Έχω...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Σουξές - Η μάχη με την κατάθλιψη και η κρίση πανικού στις Άγριες Μέλισσες

"Πριν αρχίσει το γύρισμα ένιωθα άσχημα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»