1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου: Τοπικά προϊόντα και συνταγές με φόντο την Πελοποννησιακή γη
07:48 - 26/08/2022
Το Παράλιο Άστρος της Π.Ε. Αρκαδίας είναι ο τρίτος σταθμός του 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχει τίτλο «Peloponnese Food Stories Ιστορίες ανθρώπων-γεύσεων-πολιτισμού», συμπεριλαμβάνοντας έκθεση τοπικών προϊόντων, γευσιγνωσίες, μαγειρικές επιδείξεις, παραδοσιακές συνταγές, εργαστήρια δημιουργίας για παιδιά, μουσικές κ.ά.
Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)
«Peloponnese Food Stories Ιστορίες ανθρώπων-γεύσεων-πολιτισμού» είναι ο τίτλος του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με στόχο την προβολή του γαστρονομικού περιεχομένου κάθε Περιφερειακής Ενότητας (Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία), με έμ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr