Mr Bitcoin για Σακελλαροπούλου : Έδωσε το κεφάλι μου επί πίνακι και τώρα την προτείνουν για ΠτΔ
19:42 - 16/01/2020
Αιχμηρή δήλωση του Αλεξάντερ Βίνικ, γνωστού ως «Mr Bitcoin», για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως υποψήφιας Προέδρου της Δημοκρατίας και τις συνθήκες κράτησής του.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Mr Bitcoin» για Σακελλαροπούλου : Έδωσε το κεφάλι μου επί πίνακι και τώρα την προτείνουν για ΠτΔ
Αιχμηρή δήλωση του Αλεξάντερ Βίνικ, γνωστού ως «Mr Bitcoin», για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως υποψήφιας Προέδρου της Δημοκρατίας και τις συνθήκες κράτησής του.
Διαβάστε το στο tanea.grMr Bitcoin για Σακελλαροπούλου: Έδωσε το κεφάλι μου επί πίνακι
ΕΛΛAΔΑ
Ο Αλεξάντερ Βίνικ μέσα από το νοσοκομείο, όπου κρατείται φρουρούμενος και σε πλήρη απομόνωση, ενώ διανύει την 28η ημέρα απεργίας πείνας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι ένας άνθρωπος χωρίς δικαιώματα, κρατούμενος παράνομα 30 μήνες στην Ελλάδα, χωρίς να κατηγορούμαι για τίποτε.
Θέλουν να με εξοντώσουν για την τεχνογνωσία μου.
Θέλουν το κεφάλι μου επί πίνακι, μόνο και μόνο για τις γνώσεις και τις τεχνολογικές μου ικανότητες.
Υφίσταμαι βασανιστήρια και ψυχολογικό πόλεμο για να σπάσω. Δεν μου επιτρέπουν να πάρω καθαρό αέρα, η τελευταία φορά που προαυλίστηκα, για λίγα λεπτά, ήταν την παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου 2019.
Η δικηγόρος μου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μού είπε, «είναι η τελε
Διαβάστε το στο topontiki.gr