Κυμπουρόπουλος για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Αδιαμφισβήτητη η στήριξή μου σε όλους τους πολίτες που χρήζουν ιατρικής φροντίδας»

13:27 - 18/10/2019

ΕΛΛAΔΑ  Από την ίδια ασθένεια με τον Παναγιώτη-Ραφαήλ πάσχει και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι αδιαμφισβήτητη η στήριξή του σε όλους τους πολίτες που χρήσουν ιατρικής φροντίδας. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: «Το ζήτημα της θεραπείας του 18μηνου Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη προκάλεσε τους αρμόδιους διοικούντες, την ιατρική κοινότητα και το κοινωνικό σύνολο να συμμετάσχουν ενεργά στο δημόσιο διάλογο. Με την επαγγελματική μου ιδιότητα, ως γιατρός οφείλω να τονίσω ότι οδηγός μου πάντοτε είναι η άρτια επιστημονική τεκμηρίωση για την υγεία του ασθενή. Για κάθε περίπτωση ξεχωριστά τον τελευταίο λόγο αλλά και

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)