Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έγινε τεράστιος ντόρος με τις Άγριες Μέλισσες αλλά εντάξει… ήταν μια καθημερινή σαπουνόπερα»
23:02 - 24/08/2022
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στο Λοιπόν και εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψή του για τις Άγριες Μέλισσες. Ποιος είναι ο […]
The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έγινε τεράστιος ντόρος με τις Άγριες Μέλισσες αλλά εντάξει… ήταν μια καθημερινή σαπουνόπερα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Οι Άγριες Μέλισσες ήταν μία καθημερινή σαπουνόπερα»
Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε σύγκρινε τις «Άγριες Μέλισσες» με την σειρά «Λάμψη» του 2000.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Γιαννόπουλος για Άγριες Μέλισσες: «Έγινε τεράστιος ντόρος – Ήταν μια καθημερινή σαπουνόπερα»
Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έχουν ρίξει αυλαία όμως ακόμα αποτελούν θέμα συζήτησης καθώς η σειρά του Ant1 έθεσε νέες βάσεις στη μυθοπλασία. Ο ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος εξέφρασε την άποψη του για τις Άγριες Μέλισσες και τόνισε πως επρόκειτο για μια «υπέροχη δουλειά» η οποία όμως δεν έπαυε να είναι μια «καθημερινή σαπουνόπερα». «Ποιος είναι ο θεατρικός ρόλος, ο οποίος έχει αφήσει το πιο βαθύ του αποτύπωμα μέσα σας;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. «Ποιος είναι ο ρόλος που έχει αφήσει το πιο βαθύ απότυπωμά του μέσα μου; Ο… εαυτός μου! Αλήθεια σου λέω! Γιατί με το μέσα μου δουλεύω όλους τους ρόλους μου. Οι ρόλοι για εμένα είναι “οχήματα”. Δουλεύω με ειλικρίνεια και φ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Γιαννόπουλος: «Έγινε τεράστιος ντόρος με τις Άγριες Μέλισσες αλλά… ήταν μια καθημερινή σαπουνόπερα»
Την άποψή του για τις Άγριες Μέλισσες εξέφρασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε συνέντευξη του στο Λοιπόν.Την άποψή του για τις Άγριες Μέλισσες εξέφρασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε συνέντευξη του στο Λοιπόν.Ποιος είναι ο θεατρικός ρόλος, ο οποίος έχει αφήσει το πιο βαθύ του αποτύπωμα μέσα σας; Ποιος είναι ο ρόλος που έχει αφήσει το πιο βαθύ αποτύπωμα του μέσα μου; Ο… εαυτός μου! Αλήθεια σου λέω! Γιατί με το μέσα μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Γιαννόπουλος: «Οι Άγριες Μέλισσες ήταν μια σαπουνόπερα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα»
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και δεν δίστασε να εκφράσει τη γνώμη του
To άρθρο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Οι Άγριες Μέλισσες ήταν μια σαπουνόπερα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr"Έγινε τεράστιος ντόρος με τις "Άγριες Μέλισσες" αλλά εντάξει... Δεν έπαυε να είναι μία καθημερινή σαπουνόπερα"
Το σχόλιο του γνωστού πρωταγωνιστή για τις "Άγριες Μέλισσες"
Διαβάστε το στο thetoc.gr