Κόμπι Μπράιαντ: «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις» – Συγκινούν τα μηνύματα της γυναίκας και της κόρης του για τα γενέθλιά του

15:54 - 24/08/2022

Συγκίνηση προκαλούν τα μηνύματα της κόρης και της γυναίκας του Κόμπι Μπράιαντ για τα γενέθλια που είχε σαν χθες ο αστέρας του αμερικανικού μπάσκετ. Δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή, η σύζυγός του, Βανέσα Μπράιαντ, ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον Κόμπι από το 2009, όταν ο Κομπι Μπράιαντ κέρδισε τον 4ο τίτλο του στο ΝΒΑ και τον 1ο MVP στους τελικούς. «Χρόνια πολλά μωρό μου. Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ» γράφει η Βανέσα. Και η 19χρονη κόρη του, Νατάλια, έκανε τη δική της αφιέρωση για την ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά της. Ανέβασε μία φωτογραφία από όταν ακόμη ήταν μικρή και παρακολουθούσε έναν αγώνα μπάσκετ στα πόδια του μπαμπά της, γράφοντας «Χρόνια πολλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο στρατός του Ισραήλ διατάζει τους πολίτες του Λιβάνου να παραμείνουν μακριά από στρατιωτικές θέσεις του

Ο στρατός του Ισραήλ διέταξε εσπευσμένη απομάκρυνση αμάχων από τη Βηρυτό πριν την κατάπαυση του πυρός

Φωτιά κατέστρεψε τη σοφίτα διώροφης κατοικίας στην Εύβοια

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 27/11/2024

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην «Telecom Arena» – Κορυφαίος NBAer!

Στη Γαλλία για φορ ο Παναθηναϊκός – Ποιος φεύγει και υπογράφει σε άλλη ελληνική ομάδα!