Βόμβα: Πώς Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Γιατί έδιωξε τον Όθωνα Παπαδόπουλο
15:02 - 24/08/2022
Η Ρούλα Πισπιρίγκου με ανακοίνωσή της αναφέρει πως αναλαμβάνει την υπόθεσή της ο Αλέξης Κούγιας. «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε» σημειώνει η προφυλακισμένη για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βόμβα: Πώς Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Γιατί έδιωξε τον Όθωνα Παπαδόπουλο.
Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω αηδιάσει – Είναι η πιο αθώα»
Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και μάλιστα δηλώνει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος […]
The post Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω αηδιάσει – Είναι η πιο αθώα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω αηδιάσει – Είναι η πιο αθώα»
Ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται στο πλευρό της 33χρονης και δίνει το στίγμα της υπερασπιστικής του γραμμής. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τις δολοφονίες των παιδιών της, στην Πάτρα… Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και μάλιστα δηλώνει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος της, τους τελευταίους μήνες. Ήδη οργανώνει μαζί […]
Διαβάστε το στο irafina.gr