Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος παπαγάλος με κίτρινο λοφίο στο κεφάλι του»
12:38 - 24/08/2022
Η Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που έζησε […]
The post Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος παπαγάλος με κίτρινο λοφίο στο κεφάλι του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσω Γουλιελμάκη: Όταν πέθανε η μαμά μου, ένας παπαγάλος κρύφτηκε πίσω από το τραπέζι
“Πιστεύω στα θαύματα που δημιουργούμε οι ίδιοι πρώτα από όλα… τώρα τα μεταφυσικά ναι πιστεύω και σε αυτά!” ανέφερε η Βάσω Γουλιελμάκη. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού μίλησε η Βάσω Γουλιελμάκη για το θαύμα που έζησε με το θάνατο της μητέρας της. Πιστεύετε στα θαύματα; Έχετε βιώσει κάποιο; Πιστεύω στα θαύματα που δημιουργούμε οι ... Περισσότερα
To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη: Όταν πέθανε η μαμά μου, ένας παπαγάλος κρύφτηκε πίσω από το τραπέζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος παπαγάλος με κίτρινο λοφίο στο κεφάλι του»
Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που έζησε όταν πέθανε η μητέρα της.Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που έζησε όταν πέθανε η μητέρα της.Πιστεύετε στα θαύματα; Έχετε βιώσει κάποιο; Πιστεύω στα θαύματα που δημιουργούμε οι ίδιοι πρώτα από όλα… τώρα τα μεταφυσικά ναι πιστεύω και σε αυτά! Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr