Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος παπαγάλος με κίτρινο λοφίο στο κεφάλι του»

12:38 - 24/08/2022

Η Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που έζησε […] The post Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος παπαγάλος με κίτρινο λοφίο στο κεφάλι του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Γουλιελμάκη: Όταν πέθανε η μαμά μου, ένας παπαγάλος κρύφτηκε πίσω από το τραπέζι

“Πιστεύω στα θαύματα που δημιουργούμε οι ίδιοι πρώτα από όλα… τώρα τα μεταφυσικά ναι πιστεύω και σε αυτά!” ανέφερε η Βάσω Γουλιελμάκη. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού μίλησε η Βάσω Γουλιελμάκη για το θαύμα που έζησε με το θάνατο της μητέρας της. Πιστεύετε στα θαύματα; Έχετε βιώσει κάποιο; Πιστεύω στα θαύματα που δημιουργούμε οι ... Περισσότερα To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη: Όταν πέθανε η μαμά μου, ένας παπαγάλος κρύφτηκε πίσω από το τραπέζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος παπαγάλος με κίτρινο λοφίο στο κεφάλι του»

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που έζησε όταν πέθανε η μητέρα της.Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που έζησε όταν πέθανε η μητέρα της.Πιστεύετε στα θαύματα; Έχετε βιώσει κάποιο; Πιστεύω στα θαύματα που δημιουργούμε οι ίδιοι πρώτα από όλα… τώρα τα μεταφυσικά ναι πιστεύω και σε αυτά! Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»