Ανδρέας Μπάρκουλης: Συγκινεί ο γιος του, Νίκος – «Μου λείπεις, ακόμα δεν έχω θεραπευτεί»

18:34 - 23/08/2022

Σαν σήμερα, πριν από έξι χρόνια, έφυγε για πάντα από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης σκορπίζοντας θλίψη. Ο γιος του αείμνηστου ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, Νίκος, αν και έχουν περάσει έξι χρόνια από το θάνατο του πατέρα του, έχει ακόμα ανοιχτή πληγή από το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μπάρκουλης θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έχει για τον πατέρα του, με τους διαδικτυακούς του φίλους. «6 χρόνια. Ο χρόνος πετάει. Ακόμα δεν έχω θεραπευτεί. Αλλά κοίτα, θα γίνω ηθοποιός, όπως πάντα ήθελες. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου λείπεις» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagra

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Στη Γαλλία για φορ ο Παναθηναϊκός – Ποιος φεύγει και υπογράφει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς