Μυλοπόταμος: Πήρε προθεσμία ο 38χρονος κατηγορούμενος – «Μου έσπασε τη μύτη ο Γερμανός μποξέρ»
12:54 - 23/08/2022
Ο Μυλοπόταμος παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα με την επίθεση που πήρε διαστάσεις. Ο 38χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει πως είναι το θύμα των όσων έγιναν με τους Γερμανούς τουρίστες… Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου πήρε ο 38χρονος ο οποίος μεταξύ άλλων διώκονταν ποινικά για «απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», σε ... Περισσότερα
To άρθρο Μυλοπόταμος: Πήρε προθεσμία ο 38χρονος κατηγορούμενος – «Μου έσπασε τη μύτη ο Γερμανός μποξέρ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πήρε προθεσμία ο 38χρονος κατηγορούμενος που επιτέθηκε σε τουρίστες – «Μου έσπασε τη μύτη ο Γερμανός μποξέρ»
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου πήρε ο 38χρονος ο οποίος μεταξύ άλλων διώκονταν ποινικά για «απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», σε βαθμό κακουργήματος. Ο 38χρονος θα παραμείνει έως την Παρασκευή στο Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου. Ο δικηγόρος του, Διονύσης Βέρρας, υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει πάρει αδικαιολόγητα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜυλοπόταμος – Εξέλιξη: Πήρε προθεσμία ο 38χρονος κατηγορούμενος που κατηγορείται για απόπειρα σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά
13.25: ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου πήρε ο 38χρονος ο οποίος μεταξύ άλλων διώκεται ποινικά για «απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», σε βαθμό κακουργήματος. Ο 38χρονος θα παραμείνει έως την Παρασκευή στο Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου. Ο δικηγόρος του, Διονύσης Βέρρας, υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει πάρει αδικαιολόγητα […]
Διαβάστε το στο dete.gr