ΒΙΝΤΕΟ - Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν στην Ελλάδα: «Χαίρομαι που έφερα το νταμπλ» δήλωσε η «χρυσή» βαδίστρια
16:48 - 22/08/2022
ΒΙΝΤΕΟ - Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν στην Ελλάδα: «Χαίρομαι που έφερα το νταμπλ» δήλωσε η «χρυσή» βαδίστρια
22/08/2022
Έχοντας περασμένα στο λαιμό τα χρυσά τους μετάλλια που κέρδισαν στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας (22.08.2022) στην Ελλάδα.
Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την άφιξη της στο “Ελ. Βενιζέλος”, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναφέρθηκε στο εκπληκτικό νταμπλ που έκανε στο βάδην, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, επέλεξε να μην σχολιάσει τς δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει σε αυτό το “χρυσό” σκαλί, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον.
Για το εκπ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας επέστεστρεψαν στην Ελλάδα μετά τις επιτυχίες τους
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την επιτυχία που κατάφεραν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου και ενόργανης γυμναστικής, αντίστοιχα, επέστρεψαν στην Ελλάδα. Η Ντρισμπιώτη φορώντας τα δύο χρυσά μετάλλια από τα 35 χλμ. και 20 χλμ. βάδην και ο Πετρούνιας το 6ο χρυσό μετάλλιό του στους κρίκους, ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στην επιστροφή της εθνικής ομάδας βάδην και της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας. «Είμαι χαρούμενη που είμαι Ελληνίδα, θα χαρώ τη στιγμή μου, αυτή τη στιγμή και απλά θα θυμηθώ τη διαδρομή μου στο παρελθόν» δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Τα δύο «χρυσά» παιδιά του ελληνικού αθλητισμού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους δικούς
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟι μοναδικοί Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν στην Ελλάδα
Οι "χρυσοί" πρωταθλητές του Μονάχου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας πάτησαν Ελλάδα όπου γνώρισαν την αποθέωση από πλήθος κόσμου.
Διαβάστε το στο fosonline.grΑντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν με τα χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια
Με τα χρυσά μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος επέστρεψαν στην Ελλάδα, από το Μόναχο, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας.Οι δύο αθλητές εμφανίστηκαν στην αίθουσα των αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τα μετάλλιά τους. Η αθλήτρια του βάδην, βέβαια, είχε δύο χρυσά μετάλλια, αυτά που κατέκτησε στα 35 και 20 χλμ., ενώ ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» επιδείκνυε […]
Διαβάστε το στο dete.gr