Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Επέτειος για το ζευγάρι – Το τρυφερό φιλί

09:34 - 22/08/2022

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου του 2020 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κωνσταντίνα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Επέτειος για το ζευγάρι – Το τρυφερό φιλί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Επέτειος για το ερωτευμένο ζευγάρι – Το τρυφερό φιλί και η εντυπωσιακή τούρτα

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρίσκονται δύο χρόνια σε σχέση

Διαβάστε το στο in.gr

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Επέτειος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Το τρυφερό φιλί και η εντυπωσιακή τούρτα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Διαβάστε το στο vita.gr

Ιωάννα Σιαμπάνη: Οι ευχές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για το μωρό

Έναν μήνα μετά τον γάμο τους και λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ο γνωστός επιχειρηματίας του αθηναϊκού nightlife Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την εγκυμονούσα σχεδιάστρια σύζυγό του Ιωάννα Σιαμπάνη φωτογραφίζονται για το ΟΚ! και περιγράφουν άγνωστες λεπτομέρειες της συμβίωσής τους. Ανάμεσα σε άλλα η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά για τη γνωριμία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου […] The post Ιωάννα Σιαμπάνη: Οι ευχές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για το μωρό appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»