Τσιτσιπάς: «Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters» (vid)
09:08 - 22/08/2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τον τίτλο στο Σινσινάτι από τον Μπόρνα Τσόριτς και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στο πόσες φορές έχει φτάσει σε τελικό τουρνουά masters αλλά έχει τελικώς ηττηθεί.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Δεν θυμάμαι πόσους τελικούς masters έχω χάσει»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα του από τον Τσόριτς και τόνισε πως έχει χάσει το… μέτρημα από τους χαμένους τελικούς.
Διαβάστε το στο in.grΒΙΝΤΕΟ - Τσιτσιπάς σε Τσόριτς: «Με έχεις διαλύσει» - «Δεν ξέρω πόσες φορές έχω χάσει τελικούς»
ΒΙΝΤΕΟ - Τσιτσιπάς σε Τσόριτς: «Με έχεις διαλύσει» - «Δεν ξέρω πόσες φορές έχω χάσει τελικούς»
22/08/2022
Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα από τον Μπόρνα Τσόριτς στο τελικό του τουρνουά του Σινσινάτι και την απώλεια του τίτλου.
“Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας, συγχαρητήρια στον Μπόρνα.
Με έχεις διαλύσει τις τελευταίες φορές που συναντηθήκαμε. Καλό για σένα. Συνέχισε να δουλεύεις τόσο σκληρά, έκανες φοβερή επιστροφή από τον τραυματισμό σου.
Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters, εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να κερδίσω. Ευχαριστώ τον διευθυντή της διοργ
Διαβάστε το στο filathlos.gr