Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάνει μπάνιο σε... πάγο μετά τον χαμένο τελικό στο Σινσινάτι

06:50 - 22/08/2022

H πρώτη ανάρτηση του 24χρονου τενίστα μετά από αρκετές ημέρες στο Twitter έρχεται μετά το τέλος του Cincinnati Masters - Το αυστηρό του βλέμμα και το μήνυμα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με κρύο μπάνιο στον πάγο ξεπερνά την ήττα στο Σινσινάτι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάνει μπάνιο σε πάγο μετά τον χαμένο τελικό στο Σινσινάτι.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του με 2-0 από τον Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό του Σινσινάτι. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε συγχαρητήρια στον Κροάτη και τόνισε ότι έχει χάσει το… μέτρημα από τους χαμένους τελικούς.  «Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας, συγχαρητήρια στον Μπόρνα. Συνέχισε να δουλεύεις τόσο σκληρά, έκανες μια φοβερή επιστροφή από τον τραυματισμό σου. Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters, εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να κερδίσω. Τυχαίνει να παίζω απέναντι σε ρομπότ στους τελικούς. Ευχαριστώ τον διευθυντή της διοργάνωσης για την εξαιρετική φιλοξενία. Χαίρομαι πάντα όταν έρχο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Τσιτσιπάς μένει...cool στον πάγο μετά την ήττα στο Σινσινάτι

Στην πρώτη του ανάρτηση αμέσως μετά την ήττα, ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις και Νο. 5 στην παγκόσμια κατάταξη, θέλησε να δείξει ότι παραμένει ψύχραιμος. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Stay cool: Το παγωμένο μπάνιο του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την ήττα στον τελικό στο Σινσινάτι

Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας από τα σόσιαλ μίντια (λόγω του Cincinnati Masters) ο Στέφανος

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπάνιο μέσα σε πάγο μετά την... ψυχρολουσία στο Σινσινάτι [εικόνα]

Ο 6ος τελικός σε 1000άρι τουρνουά της ATP και 22ος στην καριέρα του δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπήκε σε μπανιέρα με πάγο μετά την ήττα στον τελικό στο Σινσινάτι (photo)

Με πάγο… θέλησε να χαλαρώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό κόντρα στον Μεντβέντεφ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χαλαρώνει μέσα σε παγωμένη μπανιέρα μετά την ήττα του

Δείτε φωτο

Διαβάστε το στο mononews.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε μπανιέρα με πάγο μετά την ήττα στο Σινσινάτι

Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαλαρώνει σε... μπανιέρα με πάγο μετά τον χαμένο τίτλο στο Σινσινάτι

Για περίπου 10 ημέρες απουσίασε από το Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αφορμή δεν ήταν άλλη από το Cincinnati Masters στο οποίο συμμετείχε κάνοντας μια πολύ καλή πορεία. Ο 24χρονος αθλητής μετά από μια μεγάλη νίκη απέναντι στον προσωπικό του... [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Δεν θυμάμαι πια σε πόσους τελικούς masters έχω χάσει"

"Εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να κερδίσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Συνελήφθη 36χρονος στα Διαβατά που ξυλοκόπησε την σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Ξεσηκώθηκαν οι Αλαουΐτες στη δυτική Συρία - Κατηγορούν το καθεστώς Τζολάνι για αιματηρή επίθεση σε ναό

Η Azerbaijan Airlines αναστέλλει τις πτήσεις προς το Γκρόζνι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το αεροπορικό δυστύχημα

Ταλούλα Γουίλις: Ο ρομαντικός αρραβώνας και η στήριξη του συντρόφου της στις δύσκολες στιγμές

Διαβατά: Συνελήφθη 36χρονος από τη Σιέρα Λεόνε για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Διαδηλώσεις Αλαουιτών σε πολλές πόλεις της Συρίας, για επίθεση σε ναό τους