Λάουρα Νάργες: H φωτογραφία από τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα τρυφερά λόγια για τον Χρήστο Σαντικάι

19:26 - 21/08/2022

Σε λίγο καιρό η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πρόκειται να υποδεχτούν στον κόσμο το To άρθρο Λάουρα Νάργες: H φωτογραφία από τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα τρυφερά λόγια για τον Χρήστο Σαντικάι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάουρα Νάργες: H φωτογραφία στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το μακροσκελές μήνυμα

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ καθώς ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Το...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λάουρα Νάργες: Αποθεώνει τον άνδρα της ζωής της, Χρήστο Σαντικάι

Διαβάστε το στο real.gr

Λάουρα Νάργες: Αποθεώνει τον άνδρα της ζωής της, Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες διανύει την 33η εβδομάδα κύησης και αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες με την εγκυμοσύνη. H ίδια σε νεότερη ανάρτησή της αποθεώνει τον άνδρα της ζωής της που “περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από τη δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από […] The post Λάουρα Νάργες: Αποθεώνει τον άνδρα της ζωής της, Χρήστο Σαντικάι appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»