Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξέγνοιαστες στιγμές σε Ρόδο και Σύμη μετά τις φήμες γάμου τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

08:00 - 21/08/2022

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει ένα μαγικό καλοκαίρι έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξέγνοιαστες στιγμές σε Ρόδο και Σύμη μετά τις φήμες γάμου τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ξέγνοιαστες στιγμές σε Ρόδο και Σύμη μετά τις φήμες για γάμο

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν την αγαπημένη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όχι μόνο να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της αλλά και να ετοιμάζει μυστικό γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν την αγαπημένη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όχι μόνο να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της αλλά και να ετοιμάζει μυστικό γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πτοείται από όσα γράφονται, αντιθέτως απολαμβάνει ήρεμες και χαλαρές διακοπές στα αγαπημένα της νησιά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»