Συγκινημένη η μητέρα της Ντρισμπιώτη: Έχω βγάλει φτερά και πετάω!
21:22 - 20/08/2022
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί.
Το άρθρο Συγκινημένη η μητέρα της Ντρισμπιώτη: Έχω βγάλει φτερά και πετάω! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω βγάλει φτερά και πετάω» – Συγκινημένη η μητέρα της
Κατάφερε το απόλυτο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Διαβάστε το στο in.grΑντιγόνη Ντρισμπιώτη: Έχω βγάλει φτερά και πετάω, δηλώνει περιχαρής η μητέρα της
Όλη η Ελλάδα πανηγύρισε σήμερα τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη η οποία έγραψε Ιστορία κατακτώντας το νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου. Τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην με ατομικό ρεκόρ (1:29.03), στη διοργάνωση. Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στην Καρδίτσα, στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν, το τσιπουράδικο και βαθιά συγκινημένη μίλησε η κόρη της, δηλώνοντας ότι πίνει καμιά μπύρα για να συνειδητοποιήσει τη νίκη της κόρης της! «Έχω βγάλει φτερά και πετάω! Ξεπέρασε τα πάντα σήμερα. Έδειξε τι εστί Αντιγόνη. Το έδειξε σε εμένα που την γένν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr