Στεφανίδη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα» (ΦΩΤΟ)

15:20 - 20/08/2022

Στεφανίδη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα» (ΦΩΤΟ) 20/08/2022 Η Κατερίνα Στεφανίδη, Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, υποκλίθηκε διαδικτυακά στο μεγαλείο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην, τόσο στα 35 όσο πλέον και στα 20χλμ., Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Χαρακτηριστικά, η Στεφανίδη έγραψε στο instagram: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από το 2014 και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε 2 σε μια εβδομάδα - Ονειρική χρονιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στεφανίδη για Ντρισμπιώτη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια από το 2014 και εκείνη 2 σε μια εβδομάδα»

Η «ασημένια» αθλήτρια του άλμα επί κοντώ εξυμνεί την προσπάθεια της με μία ανάρτηση στο Instagram

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

H Κατερίνα Στεφανίδη «υποκλίθηκε» στη Ντρισμπιώτη: «Έχω πάρει τέσσερα μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και εκείνη δύο σε μια εβδομάδα»

«Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα!», έγραψε σε Instagram story η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ στο twitter συμπλήρωσε, «μαγική χρονιά».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κατερίνα Στεφανίδη:«Έχω πάρει τέσσερα μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη δύο σε μια εβδομάδα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη υποκλίθηκε στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια μέσα σε λίγες ημέρες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.  «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα!», έγραψε σε Instagram story η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ στο twitter συμπλήρωσε, «μαγική χρονιά». Δείτε τις αναρτήσεις: ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Στεφανίδη:«Έχω πάρει τέσσερα μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη δύο σε μια εβδομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στεφανίδη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα» (Pic)

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε με τον δικό της… χιουμοριστικό τρόπο τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη για τα τρομερά της κατορθώματα

Διαβάστε το στο in.gr

Στεφανίδη για Ντρισμπιώτη: «Εγώ πήρα 4 μετάλλια σε 8 χρόνια κι αυτή δύο σε μία εβδομάδα!»

Με τον δικό της τρόπο η Κατερίνα Στεφανίδη αποθεώνει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό της μετάλλιο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Στεφανίδη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη δύο σε μια εβδομάδα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε με τον δικό της… χιουμοριστικό τρόπο τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη για τα τρομερά της κατορθώματα

Διαβάστε το στο tanea.gr

Στεφανίδη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε με τον δικό της… χιουμοριστικό τρόπο τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη για τα τρομερά της κατορθώματα.

Διαβάστε το στο tovima

Στεφανίδη για Ντρισμπιώτη: «Έχω πάρει 4 από το 2014, πήρε 2 σε μια εβδομάδα»

Στην τεράστια επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Στεφανίδη μέσω των social media. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Στεφανίδη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα!»

Στο μεγαλείο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη υποκλίθηκε για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Στεφανίδη μέσω social media. «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα!», έγραψε σε Instagram story, ενώ στο twitter συμπλήρωσε, «μαγική χρονιά». Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις […] The post Στεφανίδη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα!» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Η Στεφανίδη υποκλίνεται στην Ντρισμπιώτη: Εχω πάρει 4 μετάλλια από το 2014 και η Αντιγόνη 2 σε μία εβδομάδα

Στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υποκλίνεται η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, μετά το δεύτερο χρυσό που κατέκτησε σήμερα στο βάδην, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Στεφανίδη για τον άθλο της Ντρισμπιώτη: Πήρα 4 μετάλλια από το 2014 και πήρε 2 σε μία εβδομάδα

Η πολυνίκης του επί κοντώ «υποκλίθηκε» στην 38χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Καρδίτσα στα social media The post Η Στεφανίδη για τον άθλο της Ντρισμπιώτη: Πήρα 4 μετάλλια από το 2014 και πήρε 2 σε μία εβδομάδα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Στεφανίδη: «4 μετάλλια εγώ από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα» - Η υποδοχή και τα «όλε»

Στο ιστορικό νταμπλ της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη αναφέρθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στεφανίδη για Ντρισμπιώτη: «Έχω πάρει 4 μετάλλια από το 2014 και εκείνη 2 σε μια εβδομάδα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε μετά την μεγάλη νίκη που κατάφερε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, όπου και την συνεχάρη.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κατερίνα Στεφανίδη:«Έχω πάρει τέσσερα μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη δύο σε μια εβδομάδα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη υποκλίθηκε στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια μέσα σε λίγες ημέρες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο. «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα!», έγραψε σε Instagram story η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ στο twitter συμπλήρωσε, «μαγική χρονιά». Δείτε τις αναρτήσεις: […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η «ασημένια» αθλήτρια του άλμα επί κοντώ εξυμνεί την προσπάθεια της με μία ανάρτηση στο Instagram.Η Κατερίνα Στεφανίδη αποθέωσε την προσπάθεια της Αντογόνης Ντρισμπιώτη που πέτυχε το ακατόρθωτο κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.Η Στεφανίδη εγκωμίασε τα [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Στεφανίδη για Ντρισμπιώτη: Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014, πήρε 2 σε μια εβδομάδα! 

Στο μεγαλείο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη υποκλίθηκε για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Στεφανίδη μέσω των social media. «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα!», έγραψε σε Instagram story, ενώ στο twitter συμπλήρωσε, «ονειρική χρονιά». Ονειρική χρονιά ???? https://t.co/c9ThbkLHsb — Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) August 20, 2022 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χρυσή» η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και στα 20χλμ βάδην-Έγραψε ιστορία! Μητσοτάκης: Τέλος στα μνημόνια, κλείνει ο 12ετής κύκλος που έφερε πόνο (VIDEO) Τ. Θεοδωρικάκος: 1.500 μετανάστες προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα από τον Έβρο μέσα σε μία ημέρα «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» χάρισε στο κοινό υπέροχες ερμηνείες, τραγού

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)