Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έτρεξα για όλους όσοι ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν»
14:56 - 20/08/2022
Τί έκανες πάλι ρε;» ρωτούσε σαστισμένη η συναθλήτριά της στο βάδην, Χριστίνα Παπαδοπούλου -που κατετάγη 12η- τη χρυσή ξανά μέσα σε μόνο τέσσερις ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά το τέλος της κούρσας των 20 χλμ.
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποθέωση για τη διπλά "χρυσή" Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - "Ετρεξα για όσους ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν"
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά νταμπλ στην ιστορία του στίβου σε οποιαδήποτε διοργάνωση.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝτρισμπιώτη: «Έτρεξα για όλους όσοι ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν»
Ντρισμπιώτη: «Έτρεξα για όλους όσοι ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν» «Τί έκανες πάλι ρε;» ρωτούσε σαστισμένη η συναθλήτριά της στο βάδην, Χριστίνα Παπαδοπούλου -που κατετάγη 12η- τη χρυσή ξανά μέσα σε μόνο τέσσερις ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά το τέλος της κούρσας των 20 χλμ. Και το «χρυσό» κορίτσι του νταμπλ, στα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr