Ντρισμπιώτη: “Απίστευτο! Αγαπώ τους αγώνες με βροχή, ήξερα πως ήταν η μέρα μου” (video)
14:52 - 20/08/2022
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν συγκλονιστική για ακόμα μία φορά και πανηγύρισε το χρυσό στα 20 χιλιόμετρα βάδην, με την ίδια να δηλώνει πως το μετάλλιο δεν ήταν κάτι που περίμενε στη συγκεκριμένη κούρσα. Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις Η Αντιγόνη Ντριστμπιώτη […]
The post Ντρισμπιώτη: “Απίστευτο! Αγαπώ τους αγώνες με βροχή, ήξερα πως ήταν η μέρα μου” (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντρισμπιώτη: “Απίστευτο! Οι Έλληνες που με στηρίζουν είναι η δύναμή μου”
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν συγκλονιστική για ακόμα μία φορά και πανηγύρισε το χρυσό στα 20 χιλιόμετρα βάδην, με την ίδια να δηλώνει πως το μετάλλιο δεν ήταν κάτι που περίμενε στη συγκεκριμένη κούρσα. Η Αντιγόνη Ντριστμπιώτη έγραψε τη δική της ιστορία στο βάδην, έγινε η πρώτη Ελληνίδα με νταμπλ στα 20 και 35 χιλιόμετρα στο Ευρωπαϊκό […]
The post Ντρισμπιώτη: “Απίστευτο! Οι Έλληνες που με στηρίζουν είναι η δύναμή μου” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr