Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Περίμενα τις αντιπάλους μου να έρθουν σε μένα»

13:56 - 20/08/2022

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παραχώρησε δηλώσεις μετά την απομονή του δεύτερο χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά και την συγκίνησή της για το απίθανο κατόρθωμά της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω ζητήσει να πιω μια μπύρα»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε στον τρόπο που κατάφερε να τερματίσει πρώτη και στα 20χλμ. βάδην, ενώ τόνισε ότι έχει ζητήσει από τον προπονητή της να πιει μία μπύρα για… αποκατάσταση. Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ... Περισσότερα To άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω ζητήσει να πιω μια μπύρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Παλεύοντας για τα όνειρά σου πάντα τα καταφέρνεις

Για τον θρίαμβό της μίλησε η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία μετά το χρυσό στα 35 χιλιόμετρα βάδην, πήρε την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας, τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα συγχαρητήριά του στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη εκφράζει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κατάκτηση του νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου από την 38χρονη βαδίστρια. Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού αθλητισμού και πάλι η Ελλάδα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω ζητήσει να πιω μια μπύρα»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό της, To άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω ζητήσει να πιω μια μπύρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Η πορεία της μέχρι την αποθέωση

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη Προσωπικές Πληροφορίες Γέννηση 21 Μαρτίου 1984 (38 ετών) Ύψος 161 cm (5 ft 3 in) Βάρος 50 kg (110 lb) Άθλημα Χώρα  Ελλάδα Άθλημα Στίβος (βάδην) Αγώνισμα 20 χλμ. βάδην Επιδόσεις και διακρίσεις Ατομικά ρεκόρ 20 χλμ. βάδην: 1:29:03 35 χλμ. βάδην: 2:41:58 NR 3 χλμ. βάδην (i): 12:21.43 NR H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (γεννημένη στην Καρδίτσα, 21 […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Καρμιώτισσα: «Παρών» στη Sport Day του δημοτικού ΙΑ Τσιρείου

Οι χώρες που «τσοντάρουν» πυραύλους και drones στην Ουκρανία

Ανόρθωση: Αρχίζει ο έλεγχος στα οικονομικά, κάποιοι ίσως χάσουν τον ύπνο τους

Ταμίες αποκαλύπτουν τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν δει να αγοράζονται

ΑΕΚ Λάρνακας: Η επίθεση του ενός γκολ πρέπει να αλλάξει…

Ομόνοια: Η «ανάγνωση» της κίνησης ματ με Γρήγορη και πώς θα κινηθεί η ΚΟΠ