Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έβαλε τα κλάματα στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

13:46 - 20/08/2022

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στα 20χλμ. βάδην, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20 χιλιόμετρα βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ανέβηκε ξανά μέσα σε 93 ώρες το υψηλότερο σκαλί του βάθρου, γράφοντας ιστορία. Την ώρα της ανάκρουσης του ... Περισσότερα To άρθρο Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έβαλε τα κλάματα στην απονομή του χρυσού μεταλλίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δάκρυα χαράς στην απονομή του χρυσού - «Δεν πίστευα καν πως θα είμαι στα μετάλλια»

Τι δήλωσε η ίδια και ο προπονητής της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δάκρυα χαράς στην απονομή του χρυσού: «Δεν πίστευα καν πως θα είμαι στα μετάλλια»

Τι δήλωσε η ίδια και ο προπονητής της.

Διαβάστε το στο in.gr

Τζένγκο: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου (vid)

Η Ελίνα Τζένγκο, παρουσία όλης σχεδόν της Εθνικής ομάδας, παρέλαβε το χρυσό της μετάλλιο στο Μόναχο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δάκρυα χαράς στην απονομή του χρυσού

Τι δήλωσε η ίδια και ο προπονητής της.

Διαβάστε το στο tovima

Αντογόνη Ντρισμπιώτη: Με δάκρυα στα μάτια τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε τον εθνικό ύμνο να ακουστεί για άλλη μία φορά στο Μόναχο ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε ένα ιστορικό νταμπλ, μετά τα 35 χλμ. θριάμβευσε και στα 20 χλμ.Τερμάτισε σε 01:29:03, βαδίζοντας συγκινημένη στα τελευταία μέτρα. Με δάκρυα στα μάτια και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρέμασε στο στήθος της το δεύτερο Χρυσό μετάλλιο.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Ο προπονητής μου χρωστάει μια μπύρα

«Έχω ζητήσει μία μπύρα που μου χρωστάει ο προπονητής μου. Την έχω ζητήσει αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έχει έρθει ακόμη. Ο προπονητής μου είναι στήριγμά μου. Χαίρομαι πολύ που τον έχω πάντα δίπλα μου. Δεν μου έχει χαλάσει χατίρι. Όποτε του έχω ζητήσει να πιω μια μπύρα με αφήνει. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πόσο πολύ την αγαπώ. Για αποκατάσταση, όχι για τίποτε άλλο» είπε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά την απονομή του δεύτερου χρυσού μεταλλίου. Αναλυτικά, η πρωταγωνίστρια του βάδην στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Απίστευτο! Δεν ξέρω τι να πω. Ήξερα πως είμαι καλά. Πίστευα σε γρήγορη κούρσα και ζήτησα να μπω. Μπορούσα να κάνω και το πανελλήνιο ρεκόρ. Μπή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έβαλε τα κλάματα στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στα 20χλμ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονιστικές στιγμές: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έβαλε τα κλάματα στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στα 20χλμ. βάδην, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στα 20χλμ. βάδην, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20 χιλιόμετρα βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ανέβηκε ξανά μέσα σε 93 ώρες το υψηλότερο σκαλί του βάθρου, γράφοντας ιστορία. Την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Με μια μπύρα στο χέρι γιόρτασε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο!

Η τρομερή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της ελληνικής αποστολής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.Η τρομερή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της ελληνικής αποστολής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.Ειδικότερα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία, καθώς ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης και στα 20χλμ. βάδην. Με χρόνο 1:29:03, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο και έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έκανε double σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δάκρυσε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου και μαζί της όλη η Ελλάδα απο περηφάνεια

Συγκινημένη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη άκουσε τον Εθνικό Ύμνο κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στα 20 χιλιόμετρα βάδην γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στο Μόναχο. Λίγη ώρα μετά τον τερματισμό της στα 20 χιλιόμετρα βάδην γυναικών, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρέμασε στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου, που γίνεται στο […] Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δάκρυσε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου και μαζί της όλη η Ελλάδα απο περηφάνεια - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Τραγούδησε δακρυσμένη τον Εθνικό Ύμνο στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο news.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Με δάκρυα στα μάτια η απονομή του δεύτερου χρυσού μεταλλίου – Οι πρώτες δηλώσεις

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να κερδίσει διπλό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα - Βίντεο και εικόνες από την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου της στα 20 χλμ. βάδην

Διαβάστε το στο neolaia.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Ευρωπαϊκό Στίβου: Δάκρυσε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου η Ντρισμπιώτη

ΒΙΝΤΕΟ - Ευρωπαϊκό Στίβου: Δάκρυσε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου η Ντρισμπιώτη 20/08/2022 Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου, έκανε το νταμπλ, κατακτώντας και δεύτερο χρυσό στα 20 χλμ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε ξανά μέσα σε 93 ώρες στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με το χαμόγελο στα χείλη. Την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού μας ύμνου, όμως, το χαμόγελο έγινε δάκρυα χαράς.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας για την «χρυσή» πρωταθλήτριά του

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας για την «χρυσή» πρωταθλήτριά του 20/08/2022 Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανέβασε στα ουράνια την Ελλάδα, με την 38χρονη από την Καρδίτσα να γίνεται πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μόναχο, πρώτα στα 35 και έπειτα στα 20 χλμ. βάδην. Ο ελληνικός αθλητισμός γιορτάζει για το επίτευγμά της και μαζί ο σύλλογός της ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Η ανάρτηση του συλλόγου μετά το χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ. βάδην θριαμβευτική, όμως σε αυτή ξεχωρίζει και η παρακάτω πρόταση: «Σήμερα το Βάδην πήρε την εκδίκησή του και πολλοί από αυτούς που μιλούσαν υποτιμητικά για το αγώνισμα, τρέχουν για να δώσουν τα συγχα

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Έβαλε τα κλάματα στην απονομή του δεύτερου χρυσού μεταλλίου

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Έβαλε τα κλάματα στην απονομή του δεύτερου χρυσού μεταλλίου Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο. Η “χρυσή” πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ. βάδην έκανε ένα ανεπανάληπτο double, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στα 20χλμ. βάδην. Με χρόνο 1:29:03, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πέθανε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας: «Θα σας ακολουθώ από ψηλά…»

Το Κρεμλίνο κατηγορεί τις ΗΠΑ και τους ATACMS για τις αλλαγές στο πυρηνικό δόγμα - «Προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα»

Σαρλ Λεκλέρ: Από τη Formula 1 και τη Ferrari στο cockpit του μαχητικού Rafale

Καλοήθης υπερπλασία προστάτη:  Τα συμπτώματα, η ανώδυνη επέμβαση με λέιζερ και η ταχύτατη αποθεραπεία 

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ και τα ταξί της Αθήνας την Τετάρτη – Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία

Λαβρόφ σε Δύση: «Είναι σαφές ότι θέλετε κλιμάκωση του πολέμου – Διαβάστε προσεκτικά το νέο πυρηνικό μας δόγμα»