Καταγγελία στο GRTimes: «Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό» (ΦΩΤΟ)
18:58 - 19/08/2022
"Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό, αναγκάστηκα να φύγω για να γλιτώσω, κρύβομαι γιατί φοβάμαι", καταγγέλλει η 30χρονη Ελένη σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στον Στρατή Λιμνιό και το GRTimes gr. "Με βασάνιζε, με χτυπούσε και απείλησε τη ζωή μου αν έλεγα το παραμικρό πουθενά, έζησα τον πιο φρικτό εφιάλτη, αναγκάστηκα μετά από μηνύσεις να εξαφανιστώ από τη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω τη ζωή μου σε ένα απομωνομένο χωριό".
Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός
Είναι τα λόγια της 30χρονης Ελένης η οποία δεν αντέχει και ξεσπά σε λυγμούς.
Η φωνή της τρέμει. Η ίδια τρέμει, από φόβο...
"Ήθελα να μιλήσω, πρέπει να μιλήσω τα φαινόμενα οικογενειακής βίας έχουν πια κατακλύσει τη ζ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανατριχιαστική καταγγελία 30χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί από τον ίδιο μου τον αδελφό»
«Με βασάνιζε, με χτυπούσε και απείλησε τη ζωή μου» - Τα τέσσερα τραυματικά χρόνια της νεαρής γυναίκας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚαταγγελία 30χρονης: «Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό»
Η 30χρονη Ελένη βρήκε το κουράγιο να μιλήσει
Διαβάστε το στο in.grΚαταγγελία 30χρονης: «Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό»
Η 30χρονη Ελένη βρήκε το κουράγιο να μιλήσει
Διαβάστε το στο tanea.grΣυγκλονίζει η 30χρονη Ελένη: «Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό»
Τον εφιάλτη που έζησε επί σειρά ετών στα χέρια του ίδιου της του αδελφού, διηγείται η 30χρονη Ελένη από τη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘεσσαλονίκη - Καταγγελία 30χρονης: «Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί από τον ίδιο μου τον αδελφό»
Σε ανατριχιαστική καταγγελία προέβη 30χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία δήλωσε ότι επί χρόνια την κακοποιούσε ο αδελφός της.
Διαβάστε το στο thebest.gr30χρονη καταγγέλλει: «Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό» (Photos)
Σε μία καταγγελία προχώρησε μία 30χρονη στη Θεσσαλονίκη.
«Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό, αναγκάστηκα να φύγω για να γλιτώσω, κρύβομαι γιατί φοβάμαι», καταγγέλλει η 30χρονη Ελένη.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΘα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό – Με χτυπούσε και με πίεζε για σωματικη επαφή
Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε για χρόνια ολόκληρα μια νεαρή γυναίκα στα χέρια του ίδιου της του αδερφού, στη Θεσσαλονίκη. Τρομαγμένη, ταλαιπωρημένη και με δάκρυα στα μάτια, η 30χρονη Ελένη έφυγε από το σπίτι της γιατί ήταν σίγουρη ότι κάποια μέρα θα βρεθεί νεκρή από το άγριο ξύλο και την κακοποίηση. «Θα ήμουν το επόμενο θύμα […]
Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό – Με χτυπούσε και με πίεζε για σωματικη επαφή - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΚαταγγελία 30χρονης: «Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό»
«Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό, αναγκάστηκα να φύγω για να γλιτώσω, κρύβομαι γιατί φοβάμαι» καταγγέλλει η 30χρονη Ελένη σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στο GRTimes gr.
«Με βασάνιζε, με χτυπούσε και απείλησε τη ζωή μου σε περίπτωση που έλεγα το παραμικρό. Έζησα τον πιο φρικτό εφιάλτη, αναγκάστηκα μετά από μηνύσεις να εξαφανιστώ από τη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω τη ζωή μου σε ένα απομονωμένο χωριό».
Είναι τα λόγια της 30χρονης Ελένης η οποία δεν αντέχει και ξεσπά σε λυγμούς. Η φωνή της τρέμει. Η ίδια τρέμει από φόβο…
«Ήθελα να μιλήσω, πρέπει να μιλήσω, τα φαινόμενα οικογενειακής βίας έχουν πια κατακλύσει τη ζωή μας, δεν πρέπει να σιωπούμε εμείς τ
Διαβάστε το στο lamianow.gr