Νέος γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ3
12:04 - 16/01/2020
MEDIA
Ο Φίλιος Στάγκος αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση της ΕΡΤ3.
Την απόφαση αυτή έλαβε χθες το ΔΣ της ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες.
Οπως αναφέρουν οι Τυπολογίες, ο δημοσιογράφος Εργάστηκε ως ανταποκριτής στις Βρυξέλλες για το ΑΠΕ (1994-1997), την ΕΡΤ και την εφημερίδα Τα Νέα (2002-2005) και ως ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών ερευνητικής δημοσιογραφίας “Μαύρο Κουτί” (MEGA , 1998-2000) και “Κόκκινο Πανί” (ΑΝΤΕΝΑ, 2001-2002).
Από το 2005 ως το 2010 ήταν αρχισυντάκτης Διεθνούς Ρεπορτάζ στην ΕΡΤ και παρουσιαστής της εκπομπής διεθνούς επικαιρότητας “Ανταποκριτές”, ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε στην εφημερίδα Καθημερινή.
Το 2011 ανέλαβε γενικός διευθυντής των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων του Δήμου
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κι επίσημα νέος Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ3 ο Φίλιος Στάγκος
Την Γενική Διεύθυνση της ΕΡΤ3 αναλαμβάνει και επίσημα ο Φίλιος Στάγκος, μετά την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ.
Ο Φίλιος Στάγκος μέχρι πρότινος βρισκόταν στο τιμόνι της ΔΕΠΘΕ (TV100/FM100). Έμεινε στο τιμόνι των δημοτικών μέσων ενημέρωσης για περίπου 8 χρόνια επί δημαρχίας του Γιάννη Μπουτάρη.
«Για εμένα και την οικογένειά μου, η 15η Ιανουαρίου έφερε τη χαρμόσυνη είδηση μιας απόφασης του Δ.Σ. της ΕΡΤ ΑΕ. Μετά από 26 χρόνια στο δημοσιογραφικό επάγγελμα, αναλαμβάνω τη μεγάλη ευθύνη της Γενικής Διεύθυνσης της ΕΡΤ3. Του σημαντικότερου ελληνικού δημοσιογραφικού οργανισμού εκτός Αθηνών. Αποστολή μου είναι να συμβάλλω με κάθε τρόπο στην ενίσχυση του οργανισμού αυτού, στην εμπέδωση του ρόλου
Διαβάστε το στο thestival.gr