Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε την Κατερίνα Στεφανίδη, τον Απόστολο Χρήστου και τον Κριστιάν Γκολομέεβ

13:30 - 18/08/2022

Οι Έλληνες αθλητές διαπρέπουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου και κολύμβησης και χθες (17/08), η ελληνική ομάδα πρόσθεσε τρία ακόμη μετάλλια στη συλλογή της, γεγονός που έφερε συγχαρητήρια ανάρτηση και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Απόστολος Χρήστου και ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησαν δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα και ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε την Κατερίνα Στεφανίδη, τον Απόστολο Χρήστου και τον Κριστιάν Γκολομέεβ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι Έλληνες αθλητές πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη – Μπράβο στην Κατερίνα, τον Απόστολο και τον Κριστιάν

Συγχαρητήρια στους Κατερίνα Στεφανίδη, Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter. «Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Μπράβο στην Κατερίνα, τον Απόστολο και τον Κριστιάν» έγραψε. «Τα αληθινά μετάλλιά μας είναι τα παιδιά μας» πρόσθεσε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρωσία: «Οι επιδιώξεις μας ταιριάζουν με τις δηλώσεις Τραμπ ότι σημαντικό μέρος της Ουκρανίας μπορεί να γίνει ρωσικό»

Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό υπόσχεται «σθεναρή και ξεκάθαρη» απάντηση στους δασμούς Τραμπ

«The 2Night Show»: Στέφανος Κασσελάκης και Ιφιγένεια Τζόλα καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

MVP ο Σάσα Βεζένκοφ για 5η φορά στη φετινή GBL

Θεσσαλονίκη: Δίνεται στην κυκλοφορία το ένα ρεύμα της γέφυρας Δενδροποτάμου

Οι εξελίξεις που διαμορφώνουν το ενεργειακό μας μέλλον στη νέα σειρά podcast «Στην πρίζα», powered by ΑΔΜΗΕ