Adele: Η χειρότερη στιγμή της καριέρας της
10:38 - 17/08/2022
Η καριέρα της Adele δεν έχει πολλές κακές στιγμές. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία από το 2008, όταν κυκλοφόρησε το περίφημο ντεμπούτο άλμπουμ της, «19». Έχει κερδίσει 15 Grammy και πρόσφατα κυκλοφόρησε το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της, το οποίο έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις της χρονιάς στις ΗΠΑ. Η Adele όμως μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει το δικό της επαγγελματικό ναδίρ: Ήταν το πρωί της 20ής Ιανουαρίου, όταν ανέβασε ένα δακρύβρεχτο βίντεο στο Instagram για να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι ανέβαλε τις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας, μία μέρα πριν την πρεμιέρα. «Ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου, μακράν. Δεν υπήρχε ψυ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντέλ: Η χειρότερη στιγμή στην καριέρα της και η εμμονή με τον σύντροφό της
Μεγάλες εξομολογήσεις από την τραγουδίστρια στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Elle. Η Αντέλ μίλησε για τη χειρότερη στιγμή της καριέρας της και την εμμονή με τον τον σύντροφό της Ριτς Πολ. «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη. Έχω εμμονή μαζί του», παραδέχτηκε η Αντέλ. Η ίδια απάντησε ότι δεν είναι παντρεμένη ενώ απέφυγε να απαντήσει […]
The post Αντέλ: Η χειρότερη στιγμή στην καριέρα της και η εμμονή με τον σύντροφό της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr