Αποκλειστικό: Ο πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ ξεσπά – «Μου κατέστρεψαν το παιδί» (ΦΩΤΟ) 

19:00 - 15/08/2022

Ο 55χρονος πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ, ξεσπά μιλώντας πρώτη φορά για τον εφιάλτη που ζει η κόρη του αποκλειστικά στο Στρατή Λημνιό και το GRTimes.gr Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός "Μου κατέστρεψαν το παιδί μου, πως θα αντέξουν να μας κοιτάξουν στο δικαστήριο, τι θα πουν στο δικαστή; Θέλω την τιμωρία και της διευθύντριας του σχολείου που δεν έκανε το παραμικρό να προστατέψει την κόρη μου από όσα βίωσε και βέβαια και του τότε συμμαθητή της, που την υπέβαλε σε αυτά τα βασανιστικά μαρτύρια. Δεν θα ησυχάσω αν δεν τιμωρηθούν", λέει αγανακτισμένος ο πατέρας της μαθήτριας. "Νιώθαμε τύψεις και εγώ και η γυναίκα μου" Στην συγκλονιστική κατάθεση ψυχής ο πατέρας της τότε 14χρονης μαθήτριας σ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ ξεσπά – «Μου κατέστρεψαν το παιδί»

“Μου κατέστρεψαν το παιδί μου, πως θα αντέξουν να μας κοιτάξουν στο δικαστήριο, τι θα πουν στο δικαστή; Θέλω την τιμωρία και της διευθύντριας του σχολείου που δεν έκανε το παραμικρό να προστατέψει την κόρη μου από όσα βίωσε και βέβαια και του τότε συμμαθητή της, που την υπέβαλε σε αυτά τα βασανιστικά μαρτύρια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει o πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ ξεσπά – «Μου κατέστρεψαν το παιδί»

«Μου κατέστρεψαν το παιδί μου, πως θα αντέξουν να μας κοιτάξουν στο δικαστήριο, τι θα πουν στο δικαστή; Θέλω την τιμωρία και της διευθύντριας του σχολείου που δεν έκανε το παραμικρό να προστατέψει την κόρη μου από όσα βίωσε και βέβαια και του τότε συμμαθητή της, που την υπέβαλε σε αυτά τα βασανιστικά μαρτύρια. Δεν […] Το άρθρο Συγκλονίζει o πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ ξεσπά – «Μου κατέστρεψαν το παιδί» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ξεσπά ο πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα bullying: «Μου κατέστρεψαν το παιδί»

Ο 55χρονος πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα bullying, ξεσπά μιλώντας πρώτη φορά για τον εφιάλτη που ζει η κόρη του. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Ο πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ ξεσπά – «Μου κατέστρεψαν το παιδί»

«Αισθάνομαι ότι δεν αντέχω άλλο. Τέσσερα χρόνια παλεύω να κρατήσω το θεριό μέσα μου, που διψάει για εκδίκηση και νιώθω πως έχω φτάσει στα όριά μου. Βλέπω την κόρη μου κάθε μέρα να “χάνεται”», λέει ο πατέρας.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Ξεσπά ο 55χρονος πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ σε σχολείο της Βόρειας Ελλάδας, μιλώντας πρώτη φορά για τον εφιάλτη που ζει η κόρη του.“Μου κατέστρεψαν το παιδί μου, πως θα αντέξουν να μας κοιτάξουν στο δικαστήριο, τι [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)