Έλενα Ασημακοπούλου: Διοργάνωσε πάρτι στην παραλία για την γιορτή της κόρης της – Φωτογραφίες
17:36 - 15/08/2022
Η Έλενα Ασημακοπούλου λίγο μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, ξεκίνησε
To άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: Διοργάνωσε πάρτι στην παραλία για την γιορτή της κόρης της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Ασημακοπούλου: Φωτογραφίες από το πάρτι στην παραλία για την ονομαστική γιορτή της κόρης της
Η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο, Μαρία - Ροζαρία χθες είχε την ονομαστική της εορτή και την πέρασε με τη μητέρα της.
Θυμίζουμε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΈλενα Ασημακοπούλου: Τι ετοίμασε για τη γιορτή της κόρης της
Στην Πλαταριά Θεσπρωτίας περνά η Έλενα Ασημακοπούλου τον πρώτο Δεκαπενταύγουστο μετά τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο. Η μέρα αυτή έχει ξεχωριστή σημασία για την ηθοποιό αφού γιορτάζει η κόρη της. «Χρόνια πολλά ζωή μου, φως μου, πνοή μου», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου κάτω από την καλοκαιρινή φωτογραφία που επέλεξε για να ευχηθεί στη Μαρία […]
The post Έλενα Ασημακοπούλου: Τι ετοίμασε για τη γιορτή της κόρης της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr