Στεφανίδη: «Στον τελικό θα μπω σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης»

13:42 - 15/08/2022

Με δυνατή ψυχολογία θέλει να μπει στον τελικό η Κατερίνα Στεφανίδη που εξήγησε το κακό ξεκίνημα στον προκριματικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: «Κοιμόμουν όρθια. Στον τελικό θα μπω σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης» (vid)

Για την νωχελική της είσοδο στον προκριματικό του επί κοντώ…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κατερίνα Στεφανίδη: «Κοιμόμουν όρθια. Στον τελικό θα μπω σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Για την νωχελική της είσοδο στον προκριματικό του επί κοντώ μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη που εξασφάλισε την παρουσία της στον 5ο τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου και την Τετάρτη θα διεκδικήσει…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κατερίνα Στεφανίδη: «Θέλω να μπω στον τελικό ως πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Αφού βρέθηκε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον αποκλεισμό, η Κατερίνα Στεφανίδη, «θυμήθηκε» ποιά είναι και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο.Λίγο μετά το τέλος του προκριματικού, η [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Στεφανίδη: «Στον τελικό θα μπω σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Στεφανίδη: «Στον τελικό θα μπω σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης» 15/08/2022 Τον λόγο που δεν ξεκίνησε καλά τον προκριματικό του επί κοντώ εξήγησε η Κατερίνα Στεφανίδη. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε πως όλα ήταν θέμα… ύπνου και δεν αγχώθηκε ούτε όταν έπρεπε να κάνει τρίτη προσπάθεια στα 4,40μ. «Δεν αγχώθηκα, αλλά φάνηκε ότι κοιμόμουν όρθια. Το βρήκα όμως. Μπήκαμε πιστεύοντας ότι το 4,40μ. θα είναι αρκετό. Στην πρώτη προσπάθεια έκανα ένα λάθος και μετά κυνηγούσα. Όμως το βρήκα. Ο προκριματικός είναι δύσκολος αγώνας. Πάντα προετοιμαζόμαστε σωστά για τον Αύγουστο» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπάρχει μία βελτίωση συνεχόμενη. Σωματικά είμαι έτοιμη για κάτι μεγάλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Στεφανίδη: «Θέλω να μπω στον τελικό σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Αφού βρέθηκε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον αποκλεισμό, η Κατερίνα Στεφανίδη, «θυμήθηκε» ποια είναι και τελικά εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο. Εκεί όπου, όπως δήλωσε λίγο μετά το τέλος του προκριματικού στην κάμερα της ΕΡΤ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, θέλει να μπει με […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Κατερίνα Στεφανίδη: «Θέλω να μπω στον τελικό, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Αφού βρέθηκε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον αποκλεισμό, η Κατερίνα Στεφανίδη, «θυμήθηκε» ποια είναι και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο. Λίγο μετά το τέλος του προκριματικού, η Στεφανίδη, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν αγχώθηκα και στην τριτη προσπάθεια το βρήκα. Πίστευα ότι το 4.40μ θα ήταν αρκετό, αλλά τελικά κυνηγούσα την πρόκριση. Τελικά, έφθασα στο 4.50μ και προκρίθηκα. Ο προκριματικός είναι δύσκολος αγώνας και ειδικά το πρωί, που είναι προσωπικό πρόβλημα κάθε αθλητή και πολύ μεγάλο δικό μου πρόβλημα. Προετοιμαζόμαστε κάθε χρονιά για τον Αύγουστο και εκτιμώ ότι υπάρχει συνεχής βελτίωση. Μου λείπει η ψ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μια γυναίκα δολοφονείται κάθε 10 λεπτά από τον σύντροφό της ή συγγενή της σε διεθνή κλίμακα

Γκρίζλις - Σέλτικς 123-98: Μοράντ... παρόντος, όλα γίνονται πιο εύκολα για το Μέμφις (vid)

Κλίπερς - Σέλτικς 126-94: Σαρωτικοί στο ντεμπούτο του Πορζίνγκις (vid)

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta

Ατρόμητος: «Αν σας ρωτήσουν τι είναι Ατρόμητος, δείξτε τους αυτό το κλάμα»

Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ 0-2: Νίκη οξυγόνο και άλμα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη