Λουκάνικα και πατάτες με σάλτσα κάρι
20:22 - 14/08/2022
Υλικά 600 γρ. χοιρινά λουκάνικα 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2- 3 κ. σ. ήπιο ή μέτριο κάρι σε σκόνη, ανάλογα με τη γεύση 400 γρ. γάλα καρύδας 400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες 500 γρ. μέτριες πατάτες, κομμένες στα τέσσερα Ρύζι, μαγειρεμένο για το σερβίρισμα Εκτέλεση Βγάλτε το κρέας από τα σχηματισμένα λουκάνικα και πλάστε σε κεφτέδες. Ζεστάνετε μια κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τις μπάλες λουκάνικου και τηγανίστε για 4- 5 λεπτά, γυρίζοντας τακτικά, μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν κατά τόπους. Ρίξτε τα κρεμμύδια και το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και να ρο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr