Ναρκωτικά και 1,5 εκατ. κουβαλούσε ο πρώην παίκτης reality που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών - «Έχω κάνει πολλά» είπε στους αστυνομικούς

14:52 - 14/08/2022

Πρώην παίκτης μουσικού reality είναι ο 31χρονος που το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών. Σε έξαλλη κατάσταση, προσπέρασε τον φρουρό που βρίσκεται στην είσοδο, στην οδό Λουκάρεως, εισέβαλε στο πάρκινγκ και άρχισε να φωνάζει: «Εγώ έχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά».  Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) ... Περισσότερα To άρθρο Ναρκωτικά και 1,5 εκατ. κουβαλούσε ο πρώην παίκτης reality που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών - «Έχω κάνει πολλά» είπε στους αστυνομικούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο Δαφνί ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου – Τι είπε στους αστυνομικούς

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί μεταφέρεται ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 34χρονος είχε πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις και έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί θα τον εξετάσουν και θα κρίνουν εάν θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Ο πρώην παίκτης ριάλιτι οδηγήθηκε […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Champions League: Θεαματικές νίκες για Αϊντχόφεν και Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Champions League live: Διασύρει την Τζιρόνα η Αϊντχόφεν

Νταγκ Έμχοφ: Ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις και ίσως πρώτος First Gentleman των ΗΠΑ που ξέρει πώς να υποστηρίξει μια ισχυρή γυναίκα

Μελάνια Τραμπ: Από μοντέλο στη Σλοβενία, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο πλευρό του Τραμπ – Αυτή είναι η ζωή της

Οι Αμερικανοί αστροναύτες «σταύρωσαν» Χάρις ή Τραμπ από το διάστημα - Η χιουμοριστική ανάρτηση και οι κάλτσες

Διαδηλώσεις κατά Νετανιάχου μετά την απόλυση Γκάλαντ - Συνθήματα και φωτιές στους δρόμους του Τελ Αβίβ