Εφετείο Αθηνών: Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που «μπούκαρε» με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ – Βρέθηκαν βαλίτσες με 1,5 εκατ. ευρώ

14:08 - 14/08/2022

Πρώην παίκτης ριάλιτι ήταν ο άνδρας που “μπούκαρε”  με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών, το πρωί του Σαββάτου (13/8), σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr Ο 34χρονος συμμετείχε στο παρελθόν σε γνωστό μουσικό ριάλιτι και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την στιγμή της εισβολής στο Εφετείο.  Όταν συνήλθε, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς “έπρεπε να Το άρθρο Εφετείο Αθηνών: Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που «μπούκαρε» με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ – Βρέθηκαν βαλίτσες με 1,5 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άντρας που μπούκαρε σε κατάσταση αμόκ στο Εφετείο – Είχε σακ βουαγιάζ με 1,5 εκατ. ευρώ

«Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά», φέρεται να είπε

Διαβάστε το στο in.gr

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που εισέβαλε στο Εφετείο: Βρέθηκαν πάνω του βαλίτσες με 1,5 εκατ. ευρώ (vid)

Ο άνδρας που εισέβαλε εχθές στο Εφετείο είχε πάνω του 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άντρας που μπούκαρε σε κατάσταση αμόκ στο Εφετείο – Είχε μαζί του 1,2 εκατ. ευρώ

«Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά», φέρεται να είπε

Διαβάστε το στο tovima

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ στο Εφετείο – Είχε μαζί του βαλίτσες με 1,5 εκατ. ευρώ

Πρώην παίκτης μουσικού ριάλιτι ήταν ο άνδρας που σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε το πρωί του Σαββάτου (13/8) στο Εφετείο Αθηνών. Σύμφωνα με τον Alpha ο συγκεκριμένος άνδρας εκτός από ποσότητα ναρκωτικών, είχε μαζί του στο αμάξι βαλίτσες με 1,5 εκατομμύριο ευρώ, κάτι που ξάφνιασε και τους αστυνομικούς. Ο άνδρας, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και μετά από ώρα είπε στους αστυνομικούς: «Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά». Σύμφωνα με τον Alpha ο πρώην παίκτης του ριάλιτι που συνελήφθη δεν είπε ξανά άλλη κουβέντα και οι Αρχές υποθέτουν πως το χρηματικό ποσό ήταν από αγοραπωλησία των ναρκωτικών.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εφετείο Αθηνών: Πρώην παίκτης reality ο 34χρονος που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ

Πρώην παίκτης μουσικού reality είναι ο 34χρονος που το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άντρας που μπούκαρε σε κατάσταση αμόκ στο Εφετείο – Είχε βαλίτσες με 1,5 εκατ. ευρώ

Πρώην παίκτης τηλεοπτικού reality, είναι ο 34χρονος άνδρας που εισέβαλε στο υπόγειο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε τσάντες στο λευκό suv που οδηγούσε εντοπίστηκαν από τις αρχές, εκτός από ναρκωτικές ουσίες και αλλά αντικείμενα, το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ μετρητά. Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της […] Το άρθρο Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άντρας που μπούκαρε σε κατάσταση αμόκ στο Εφετείο – Είχε βαλίτσες με 1,5 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εφετείο: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο πάρκινγκ – Έκρυβε ναρκωτικά και 1.5 εκατ. ευρώ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ήταν ο άνδρας που “μπούκαρε” με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών, το πρωί του Σαββάτου (13/8), σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.Πρώην παίκτης ριάλιτι ήταν ο άνδρας που “μπούκαρε” με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών, το πρωί του Σαββάτου (13/8), σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.Ο 34χρονος συμμετείχε στο παρελθόν σε γνωστό μουσικό ριάλιτι και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την στιγμή της εισβολής στο Εφετείο. Όταν συνήλθε, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς “έπρεπε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πρώην παίκτης reality ο 34χρονος που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών

Πρώην παίκτης μουσικού reality είναι ο 34χρονος που το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε με το αυτοκίνητο To άρθρο Πρώην παίκτης reality ο 34χρονος που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο 34χρονος που μπούκαρε στο Εφετείο Αθηνών – Βρέθηκαν πάνω 1,5 εκατ. ευρώ και κοκαΐνη

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος, που μέχρι την εισβολή του στο Εφετείο, ήταν παντελώς άγνωστος στις Αρχές, δεν έχει καθαρό τρόπο σκέψης. Μάλιστα, οι απαντήσεις που έδινε στις ερωτήσεις που του γίνονταν δεν ήταν ξεκάθαρες Πρώην παίκτης ριάλιτι είναι, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, ο […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Εφετείο: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο πάρκινγκ - Έκρυβε ναρκωτικά και €1.5 εκατ

Εφετείο: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο πάρκινγκ - Έκρυβε ναρκωτικά και €1.5 εκατnvlaxos Sun, 14/08/2022 - 16:29

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Εφετείο Αθηνών: Πρώην παίκτης ριάλιτι ο 33χρονος που εισέβαλε στο πάρκινγκ - «Έχω κάνει πολλά»

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Εφετείο της Αθήνας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου άνδρας 33 χρονών που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο 33χρονος που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου

Στο αυτοκίνητό του και στο σπίτι του βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών και 1,5 εκατ. ευρώ

Διαβάστε το στο news.gr

Πρώην παίκτης reality ο 34χρονος που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών

Πρώην παίκτης μουσικού reality είναι ο 34χρονος που το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών. Σε έξαλλη κατάσταση, προσπέρασε τον φρουρό που βρίσκεται στην είσοδο, στην οδό Λουκάρεως, εισέβαλε στο πάρκινγκ και άρχισε να φωνάζει: «Εγώ έχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά». Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εφετείο Αθηνών: Πρώην παίκτης reality ο 34χρονος που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ

Εφετείο Αθηνών: Πρώην παίκτης reality ο 34χρονος που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ 14/08/2022 Πρώην παίκτης μουσικού reality είναι ο 34χρονος που το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο Αθηνών. Σε έξαλλη κατάσταση, προσπέρασε τον φρουρό που βρίσκεται στην είσοδο, στην οδό Λουκάρεως, εισέβαλε στο πάρκινγκ και άρχισε να φωνάζει: «Εγώ έχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά».  Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και έκανε έλεγχο στο αυτοκίνητο του 34χρονου. Σε αυτό δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά, παρά μόνο ναρκωτικά και βαλίτσες με χρήματα, που – σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA – το ποσό που

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Εφετείο: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο πάρκινγκ – Έκρυβε ναρκωτικά και €1.5 εκατ.

Μυστήριο καλύπτει τη χθεσινή έφοδο του 34χρονου Βασίλη Γ., τραγουδιστή, στιχουργού και παλιού παίκτη μουσικού reality, στο Εφετείο, με το όχημα του που ήταν φορτωμένο με 1.200.000 ευρώ ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000! Ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης ποσότητα κοκαΐνης - περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί Ο συλληφθείς, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρί

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Εφετείο: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο πάρκινγκ – Έκρυβε ναρκωτικά και 1.5 εκατ. ευρώ

Μυστήριο καλύπτει τη χθεσινή έφοδο του 34χρονου Βασίλη Γ., τραγουδιστή, στιχουργού και παλιού παίκτη μουσικού reality, στο Εφετείο, με το όχημα του που ήταν φορτωμένο με 1.200.000 ευρώ ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000! Ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης μικροποσότητα κοκαΐνης – περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό […] The post Εφετείο: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο πάρκινγκ – Έκρυβε ναρκωτικά και 1.5 εκατ. ευρώ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;