Τζέισον Μομόα: «Ο ρόλος του "Κόναν ο Βάρβαρος" ήταν χάλια»

16:02 - 13/08/2022

«Ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχα και ήμουν το ίδιο δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα», απάντησε ο σκηνοθέτης της ταινίας Μάρκους Νίσπελ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζέισον Μομόα: Η ταινία «Κόναν ο Βάρβαρος» κατέληξε σε εναν μεγάλο σωρό σ….α

«Ξεσπάθωσε» κατά μιας παλιάς ταινίας του ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέισον Μομόα. Ο λόγος για την ταινία «Conan the Barbarian», ριμέικ της θρυλικής ταινίας του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, που ως φαίνεται παραμένει «ανοιχτή πληγή» για τον Μομόα. Ο ηθοποιός, που εμφανίζεται σε επερχόμενες ταινίες όπως το Aquaman and the Lost Kingdom και το Fast X, δήλωσε στο βρετανικό περιοδικό GQ ότι μια ταινία μπορεί να είναι ευχάριστη στα γυρίσματα, αλλά τελικά να καταλήξει να μην αρέσει, λόγω προβλημάτων στο post production. «Έχω συμμετάσχει σε πολλά πράγματα που πραγματικά ήταν χάλια, και σε ταινίες όπου δεν μπορείς να κάνεις τίποτε», είπε ο Μομόα στη συνέντευξή του. «Ο Κόναν [ο Βάρβαρος] ήταν ένας από αυτούς.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ μετά τους χειρισμούς για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις

Νεφέλη Ορφανού: Όταν είμαστε σε μια παρέα αντρών, οι γυναίκες γινόμαστε χαριτωμένες και λίγο περνάμε τα εσκαμμένα

Η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με Τραμπ δείχνει ότι η Ρωσία δεν θα ηττηθεί ποτέ, λέει ο Μεντβέντεφ

Εργολάβος έκλεβε υλικά και εργαλεία για να τα τοποθετήσει σε οικοδομή

Κίνηση: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στο «κόκκινο» και ο Κηφισός

Αναβαθμίζω το σπίτι μου: Ακόμα και 20.000 οι ωφελούμενοι – Τα συν και τα πλην του προγράμματος