Συγκλονίζει ο γιος της Αν Χεκ: «Ελπίζω να απελευθερώθηκε από τους πόνους»
15:28 - 13/08/2022
Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της Anne Heche, με τον χαμό της. H 53χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε στο Λος Άντζελες. Στις 5 Αυγούστου, η Anne Hecheτράκαρε πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα και τυλίχτηκε στις φλόγες. Από τη σφοδρή σύγκρουση υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα και ... Περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει ο γιος της Αν Χεκ: «Ελπίζω να απελευθερώθηκε από τους πόνους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αν Χες: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του γιου της – «Ελπίζω να απελευθερώθηκε από τους πόνους»
Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε την μητέρα του, Αν Χες, ο πρωτότοκος γιος της Χόμερ Λαφούν, λίγες ώρες μετά το θάνατό της.Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε την μητέρα του, Αν Χες, ο πρωτότοκος γιος της Χόμερ Λαφούν, λίγες ώρες μετά το θάνατό της.«Ο αδελφός μου Άτλας κι εγώ χάσαμε τη μητέρα μας. Μετά από έξι μέρες σχεδόν απίστευτων συναισθηματικών εναλλαγών, μου έμεινε μια βαθειά, ανείπωτη θλίψη. Ελπίζω η μητέρα μου να απελευθερώθηκε από τους πόνους και […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr