Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου, πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο»

16:34 - 12/08/2022

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη που τρέφει για τα ζώα και […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου, πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με το κατοικίδιό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Με τη γάτα μου έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο – Δεν ξέρω αν είναι η γυναίκα της ζωής μου

Για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη γάτα του και το ιδιαίτερο δέσιμο που έχουν αναπτύξει μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας ενώ τόνισε πως ίσως να είναι η «γυναίκα της ζωής του». «Θα μου άρεσε να ήμουν αετός ή λιοντάρι. Δεν συμβιβάζομαι με κάτι άλλο» είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ σε συνέντευξη που παραχώρησε. Μήπως η γάτα του είναι η γυναίκα της ζωής σου και το ράφι το νέο του σπίτι; «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου (γελάει), πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο και πραγματικά νομίζω ότι η γάτα είναι το σπίτι μου. Δηλαδή όταν μπαίνω σπίτι, η γάτα είναι το σπίτι, δεν είναι ούτε τα έπιπλα, ούτε τίποτα. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να μπαίνεις στο σπίτι σου κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου, πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο»

Για την αγάπη που τρέφει για τα ζώα και τη γάτα του που του κρατά συντροφιά, μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, σε συνέντευξη του στο ΕΓΩ.Για την αγάπη που τρέφει για τα ζώα και τη γάτα του που του κρατά συντροφιά, μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, σε συνέντευξη του στο ΕΓΩ.Αν ήσουν ζώο ποιο πιστεύεις ότι θα ήσουν; Θα μου άρεσε να ήμουν αετός ή λιοντάρι. Δεν συμβιβάζομαι με κάτι άλλο. Μήπως η γάτα σου είναι η γυναίκα της ζωής σου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: «Με τη γάτα μου έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο, δεν ξέρω αν είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει αναπτύξει με την γάτα του αλλά και για το αν To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Με τη γάτα μου έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο, δεν ξέρω αν είναι η γυναίκα της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»