Πήγε σε φεστιβάλ και ξύπνησε σε φέρετρο – Ισχυρίζεται πως θα τον θυσίαζαν ιθαγενείς

14:18 - 12/08/2022

Ένας τραυματισμένος άνδρας ισχυρίζεται ότι έγινε ανθρωποθυσία παρά τη θέλησή του. Το σοκαριστικό περιστατικό φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της «Μητέρας Γης» στο Ελ Άλτο της Βολιβίας, την 1η Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Newyorkpost, ο 30χρονος, Víctor Hugo Mica Álvarez, ήταν καλεσμένος στην ετήσια εκδήλωση, όπου ομάδες ιθαγενών συγκεντρώνονται για να προσκυνήσουν τη θεά Pachamama κάνοντας θυσίες. Ο Álvarez ισχυρίζεται ότι είχε μεθύσει για τα καλά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και στη συνέχεια λιποθύμησε. Ώρες αργότερα, ξύπνησε με την επιθυμία να ουρήσει και τότε συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα γυάλινο φέρετρο, καλυμμένο με χώμα. «Είχαμε πάει να

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πήγε να διασκεδάσει σε φεστιβάλ και βρέθηκε μέσα σε φέρετρο – «Με θυσίασαν οι ιθαγενείς» λέει ο ίδιος

Ένας 30χρονος διασκέδαζε στο φεστιβάλ της «Μητέρας Γης», στο Ελ Άλτο της Βολιβίας μέχρι που τα πράγματα ξέφυγαν. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αφού μέθυσε, έγινε ανθρωποθυσία, παρά τη θέλησή του. Όπως μεταδίδει η Newyorkpost, ο 30χρονος, Víctor Hugo Mica Álvarez, ήταν καλεσμένος στο ετήσιο φεστιβάλ, όπου ομάδες ιθαγενών συγκεντρώνονται για να προσκυνήσουν τη θεά Pachamama ... Περισσότερα To άρθρο Πήγε να διασκεδάσει σε φεστιβάλ και βρέθηκε μέσα σε φέρετρο – «Με θυσίασαν οι ιθαγενείς» λέει ο ίδιος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Τρέλα» για το νέο iPhone 16 – Σχηματίστηκαν ουρές από τις 4 το πρωί έξω από καταστήματα

Ποιος ήταν ο Διονύσης Πρώιος που έγινε γνωστός από το MasterChef – Υπήρξε ζωγράφος, μοντέλο και φίλος του Λάκη Γαβαλά

Απάντηση Ολυμπιακού για Μαρσιάλ – Ρόχο και 11αδατο στόπερ της Ρίβερ

Ιταλία: Η εισαγγελία διέταξε κατάσχεση 74 εκ. ευρώ από κληρονόμους του Τζιάνι Ανιέλι

Νεκρός πρώην παίκτης του ελληνικού MasterChef – Τράκαρε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί ο γιος του

Λύνει τη σιωπή της η γυναίκα που κατήγγειλε τον Πελικό γιατί την φωτογράφιζε: «Ευτυχώς πήγα στις Αρχές – Το έπαιζε θύμα»