«Βόμβα» από την Σερένα Ουίλιαμς – Αποσύρεται από το τένις! «Θα επικεντρωθώ σε άλλα σημαντικά πράγματα»

16:52 - 09/08/2022

Η 23 φορές κάτοχος των Γκραν Σλαμ και παγκοσμίου φήμης τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς (Serena Williams) ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το τένις και θα επικεντρωθεί «σε άλλα σημαντικά πράγματα για εκείνη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.Η 23 φορές κάτοχος των Γκραν Σλαμ και παγκοσμίου φήμης τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς (Serena Williams) ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το τένις και θα επικεντρωθεί «σε άλλα σημαντικά πράγματα για εκείνη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.Ειδικότερα, η Σερένα Ουίλιαμς ανακοίνωσε ότι θα «αποσυρθεί από το τένις» μετά το φετινό US Open για να επικεντρωθεί σε «άλλα πράγματα που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σερένα Γουίλιαμς: Αποσύρεται από το τένις – «Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση»

Η Σερένα Γουίλιαμς που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 41 της χρόνια, προανήγγειλε το τέλος της καριέρας της στο τένις καθώς ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους. Έχοντας 23 Grand Slam τίτλους στο μονό και 14 στο διπλό, η Σερένα Γουίλιαμς μιλώντας στη Vogue προετοίμασε όλους του φαν του αθλήματος πως ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση στην καριέρα της. «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Εκείνη η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, μου αρέσει το τένις. Τώρα όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και τελικά να ανακαλύψω μια διαφορετική,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει