Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες, το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά»
13:08 - 09/08/2022
Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 8/8 η Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από το
To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες, το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρεγγίνα Μακέδου: Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά
Η Ρεγγίνα Μακέδου προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να προχωρήσει σε μια κατάθεση ψυχής σχετικά με την δύσκολη μάχη που δίνει για την ζωή της. “Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει ... Περισσότερα
To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΡεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες – Έχω 2 πόδια καλαμάκια»
«Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά», τονίζει η χορεύτρια
Διαβάστε το στο in.grΡεγγίνα Μακέδου: Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά, έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες
Σε μία κατάθεση ψυχής που συγκλονίζει προχώρησε με μία σειρά από stories στο Instagram η χορεύτρια και γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο. «Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά» επεσήμανε και αποκάλυψε πως μέσα σε 50 ημέρες έχασε 17 κιλά. «Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά σ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατάθεση ψυχής από τη Ρεγγίνα Μακέδου: «Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά»
Σήμερα, η Ρεγγίνα Μακέδου, μέσα από το νοσοκομείο, προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής, μέσα από αναρτήσεις που έκανε στα social […]
The post Κατάθεση ψυχής από τη Ρεγγίνα Μακέδου: «Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΡεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες – Έχω 2 πόδια καλαμάκια»
«Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά», τονίζει η χορεύτρια Τη δική της μάχη συνεχίζει να δίνει η Ρεγγίνα Μακέδου. Η χορεύτρια πρόσφατα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και τώρα βρίσκεται στη διαδικασία της αποκατάστασης. Το μεσημέρι της Τρίτης (8/8), η ίδια μέσα από το νοσοκομείο προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής. Κατά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατάθεση ψυχής από τη Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες, το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά»
Κατάθεση ψυχής από τη Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες, το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά» Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 8/8 η Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από το νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της δέκατης φωτοθεραπείας έκανε, λίγες εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση, θέλησε να πει δυο λόγια […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr