Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει: «Λιποθύμησα, μαύρισαν όλα»

11:04 - 09/08/2022

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι έγκυος.  Το μοντέλο δημοσίευσε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου λιποθύμησε

Το story που ανέβασε και αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει: «Λιποθύμησα, μαύρισαν όλα»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι έγκυος...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Λιποθύμησα, μαύρισαν όλα, η κατάσταση είναι τραγική» (photo)

Δύσκολη εγκυμοσύνη για την Τζούλια ΑλεξανδράτουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η έγκυος Τζούλια Αλεξανδράτου λιποθύμησε: «Μαύρισαν όλα, έπεσε η πίεσή μου»

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ενώ είναι έγκυος αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου. «Σήμερα έπεσε η πίεσή μου στο 4 και λιποθύμησα. Μαύρισαν όλα» έγραψε σε στόρι της. Η Τζούλια Αλεξανδράτου υπογράμμισε ότι παρά το γεγονός ότι όλοι της λένε πως κατά την εγκυμοσύνη θα θέλει να φάει «σαν βόδι», εκείνη το έχει ρίξει στα κράκερς και στα μπισκότα. «Με τις λιποθυμίες τι γίνεται; Σήμερα έπεσε η πίεσή μου στο 4 και λιποθύμησα. Μαύρισαν όλα. Εν τω μεταξύ μου αρέσει που λένε θα τρως σαν βόδι στην εγκυμοσύνη και τρώω μόνο μ… κράκερς και μπισκότα του κ… η κατάσταση είναι τραγική», έγραψε στο story της η Τζούλια Αλεξανδράτου. Δείτε τα στόρι της:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου για εγκυμοσύνη: «Λιποθύμησα, μαύρισαν όλα, η κατάσταση είναι τραγική»

Έγκυος η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστή την To άρθρο Τζούλια Αλεξανδράτου για εγκυμοσύνη: «Λιποθύμησα, μαύρισαν όλα, η κατάσταση είναι τραγική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία από το διακοσμημένο σαλόνι του σπιτιού του και οι ευχές που έστειλε στους ακολούθους του

Britney Spears: Πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τους γιους της έπειτα από δύο χρόνια

Tyler McBeth: Η δημοσίευση για τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα με τον Στέφανο Κασσελάκη

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ξεχωριστό δείπνο που ετοίμασε για τους φίλους της το βράδυ των Χριστουγέννων

7 χρήσιμες συμβουλές για να διατηρήσεις τη φόρμα σου κατά τη διάρκεια των εορτών

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Χριστούγεννα στο εξωτερικό για το αγαπημένο ζευγάρι – Ο προορισμός που επέλεξαν