Συγκλονίζει ο Άστον Κούτσερ για την περιπέτεια της υγείας του: «Έχασα όραση και ακοή για ένα χρόνο»
21:10 - 08/08/2022
Συγκλόνισε ο Άστον Κούτσερ μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε τελείως τη ζωή. «Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός, τονίζοντας ότι χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για […]
Το άρθρο Συγκλονίζει ο Άστον Κούτσερ για την περιπέτεια της υγείας του: «Έχασα όραση και ακοή για ένα χρόνο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άστον Κούτσερ: Αυτοάνοσο του άλλαξε τη ζωή – «Έχασα όραση και ακοή για ένα χρόνο»
Ένα αυτοάνοσο άλλαξε όλη τη ζωή του Άστον Κούτσερ αφού έχασε την όραση του αλλά και την ακοή του για ένα χρόνο. Ο 44χρονος ηθοποιός από την Άιοβα των ΗΠΑ, παραχώρησε συνέντευξη και εξομολογήθηκε την ταλαιπωρία που υπέστη τα τελευταία δύο χρόνια, εξαιτίας μίας σπάνιας αυτοάνοσης νόσου. «Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», τόνισε ο Άστον Κούτσερ τονίζοντας μάλιστα πως χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις και να αποκατασταθούν τα προβλήματα από τη νόσο. «Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει ο Άστον Κάτσερ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του – «Έχασα όραση και ακοή για έναν χρόνο»
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε εντελώς τη ζωή
To άρθρο Συγκλονίζει ο Άστον Κάτσερ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του – «Έχασα όραση και ακοή για έναν χρόνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει ο Άστον Κάτσερ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του – «Έχασα όραση και ακοή για έναν χρόνο»
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε εντελώς τη ζωή προχώρησε ο Άστον Κάτσερ. Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Running Wild with Bear Grylls: The Challenge appearance αποκάλυψε το αυτοάνοσο που επηρέασε την ακοή, την όραση και το περπάτημά του. «Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆστον Κούτσερ: Η αποκάλυψη για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του – «Έχασα όραση και ακοή για ένα χρόνο»
Ο Άστον Κούτσερ αποκάλυψε ότι είναι τυχερός που ζει, αφού έπασχε από μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που τον άφησε να μην μπορεί να ακούσει, να δει ή να περπατήσει. Ο 44χρονος ηθοποιός μίλησε για την πάθηση που ανέτρεψε τη ζωή του όπως θα δούμε στο επερχόμενο επεισοδίου του Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, […]
The post Άστον Κούτσερ: Η αποκάλυψη για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του – «Έχασα όραση και ακοή για ένα χρόνο» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr